Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha van élet a halál után...

Ha van élet a halál után akkor azt a mai modern tudomány miért nem tudja egyértelmüen bebizonyitani? Es miért nem tudja megmondani pontosan mi van a halál után?

Figyelt kérdés
és ezt a sok vallást kitalálta ki??? valakinek csak ki kellett találnia, és honnan veszik az emberek hogy az amit egy ugyanolyan ember mint ök talált ki az igaz?

2017. szept. 7. 21:08
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
72%
9-10 a lenini téveszméket hangoztatja (noha gőze nincs erről). Kár lenne nem észrevenni, hogy mekkora csapás egy emberre nézve ez. Egyébként a "buddhista papok " nem "találtak ki semmiféle "újjászületést párják vigasztalására" - a reinkarnáció a hinduizmushoz tartozik (az egy másik vallás és hitrendszer, 'kedves' Lenin, de ott sem vigasztalásra, hanem eredetileg olyan örvénylő légforgatagból való kiútra gondolva, amiből szabadulni kellene, csak nyugaton a s főleg a szar marxista-leninista pszeudógondolkodók révén lett ez "papi megtévesztés" Remeghet a kezetek a piros felett, ahhoz értetek.
2017. szept. 8. 08:23
 12/30 anonim ***** válasza:
53%

Fordítsuk inkább a talpára a kérdést: van-e élet a halál után?

A tudomány szerint *valószínűleg* nincs.

Ez azt jelenti, hogy idáig semmit sem találtak, az energia megmaradása is tiltja, valamint egyre inkább meg lehet magyarázni a halálközeli élményeket (a fényalagutat és a testen kívüliséget is) - de ugye még mindig lehet valami, ami előkerülhet.

Csak nem valószínű.

A "kómában vizsgáljuk a páciens agyát, hogyan reagál" egy nagyon jó ötlet - de azért nem kell tőle elesni.

Pl. adott esetben lehet, hogy felismeri a tárgyak alakját - de NINCSEN tudata. Az alakfelismerés egy automatikus funkció.

Ja, és ez is életjelenség, semmi köze a halálhoz.

2017. szept. 8. 08:35
 13/30 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudom mivel lehetne ésszerűen magyarázni a testenkívüli élményt, amikor teljesen kívülről látod a tested is és a kórházi személyzet tagjait is, ahogy éppen élesztenek újra, és hogy milyen ruhában vannak. Továbbá volt olyan eset is, mikor vakon született ember látta magát és a környezetét kívülről ilyen állapotban.

Továbbá vannak olyan emberek, akik rendszeresen megéreznek dolgokat, és olyan dolgok tudatában vannak, amit az 5 érzékszervükön és emlékeiken keresztül egyszerűen nem tudhattak meg. Az energiamegmaradás törvénye meg pont azt mondja ki, hogy energia nem vész el, csak átalakul...

2017. szept. 8. 10:05
 14/30 anonim ***** válasza:
27%

#13: te tudod, hogy mit jelent az energiamegmaradás a sejt működésében?

Amúgy meg messziről jött ember nagyokat mond... egy normál kísérletben kellene bizonyítani.

2017. szept. 8. 10:20
 15/30 anonim ***** válasza:
61%
Mi érdeke lenne több 100 - 1000 embernek nagyokat mondania, akik visszajöttek a klinikai halálból? A tudat nem biztos, hogy sejthez kötött...
2017. szept. 8. 10:25
 16/30 anonim ***** válasza:
23%

Senkit nem érdekel.

Ha nem ő mond nagyot, akkor az orvos, vagy aki meséli.

Te már voltál olyan játékon, ahol valakinek a fülébe súgnak valamit, ő továbbadja, aztán a következő is továbbadja, stb?

10 ember után fel se lehetett ismerni a szöveget.

CSAK a tudományos kísérlet elfogadható!

2017. szept. 8. 10:30
 17/30 anonim ***** válasza:
22%
És mi van ha jelenleg a tudatot nem lehet tudományosan bizonyítani még, ahogy egy ideig az atomnál kisebb részecskéket sem tudták pl?
2017. szept. 8. 10:34
 18/30 anonim ***** válasza:
38%

Akkor keresni kell a bizonyítást.

Továbbra sem kötelező egy mesét költeni helyette.

Amúgy köszönöm a 0%-os lepontozást. Nem is tudom, miért válaszolok neked. Eléggé jellemtelen dolog ilyet csinálni, és közben kérdezni tovább.

2017. szept. 8. 10:40
 19/30 anonim ***** válasza:
56%
Engem te ne rágalmazz, mert le sem pontoztalak. Én nem szoktam itt senkit lepontozni, nem az én műfajom, bocs.
2017. szept. 8. 11:03
 20/30 anonim ***** válasza:
83%
Azért, mert a tudomány sem "mindenható". Megvannak a maga korlátai.
2017. szept. 8. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!