Lehet e indigó gyerek egy 10 éves lány, ha utána néztem a tüneteknek, és elég sok illik rá?
nincsenek indigó és nincsenek kristálygyerekek. Nem érkezik senki a földön kívülről, hiszen az emberiség egésze változik.
Ha megnézed egy kisgyerekre alapvetően ráillik, hogy csapong, sok dologba belekezd, és nem tud túl sok ideig figyelni egy-egy dologra.
Olvass pszichológiai könyveket, akkor érteni fogod a folyamatokat :)
Utánanéztem, rám egy az egyben illik a kristálygyerekség, csak egy a bibi, 87-ben születtem..
Amúgy kérdező, ugye te is 10 éves vagy? Mert elég butaságokat hordasz össze.
11:30! Az indigó és kristály gyerekek nem a "földön kívülről" érkeznek ,szóval,nem úgy kell őket elképzelni,mint földre született marslakók.
Ők ugyan olyanok,mint az átlag gyerekek,csak másabb az életfeladatuk.Az indigók olyan természettel születnek,ami lehetővé teszi,hogy átformálják a jelenlegi világrendszert.A kristályoknak ugyanígy megvan a maguk feladata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!