Van, akit már vissza vittek az előző életében hipnózissal?
Köszönjük szépen!
Ezek nagyon fontos dolgok, illetve nagyon fontos dolgok lennének szerintem.
Szeretnék valamit hozzáfűzni a #7. válaszhoz (2017.aug.21.13:25).
Az egyik, bizonyos tipusú visszamenős hipno-foglalkozással kapcsolatban mondod, hogy
"..transzformációs hipnózis [..] a hipnózisnak az az ága, ahol [..] érzéseket felhozzák és a tudatalatti irányításával feldolgozzák...".
Csak annyit szeretnék megemlíteni, hogy olvastam valahol egy elgondolkodtató (számomra nagyon elgondolkodtató) véleményt, amely szerint az életünkbe érdemes egyre több és több tudatosságot belevinni úgy általában is, és az ilyen önsegítő ügyekbe is.
És ennek jegyében ajánlja a regressziós eljárások közül az olyanokat, amelyek elmozdulnak az egyre tudatosabb jelenlét és feldolgozás felé.
Vagy legalábbis célül tűzi ki.
Nem tudom, hogy itt nálunk Magyarországon van-e ilyen különbségétel, vagy ha igen akkor hol, és mindez mennyiért.
Azt sem igazán tudom, hogy ez, amit írtam segítség-e nektek, vagy sem, de azért remélem, hogy nem csak felesleges "okoskodás" v. "kötözködés".
Nem annak szántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!