Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hisztek az ikerláng szerelembe...

Hisztek az ikerláng szerelemben? Létezik egyáltalán ilyen?

Figyelt kérdés
2017. aug. 15. 12:01
 1/6 thoomas26 ***** válasza:
77%

Leegyszerűsítve fogalmazva, odaát, a szellemvilágban ugyanúgy vannak, kialakulnak a lelkek (tehát akik valójában vagyunk) között is olyan kapcsolatok, mint itt, az emberek között. Vannak, akiket nem ismersz, vannak akikkel jól megértitek egymást, vannak akikkel már régóta, sok-sok életen keresztül együtt voltatok, és sok-sok érzelmi szál fűz benneteket egymáshoz. Ez utóbbit hívják lélektársaknak. S végül van egy "másik feled" is, az úgynevezett ikerlángod. Ő az, akivel valóban közös az utatok, valóban az életed párja - de itt most nem a földi életre, hanem a lelked életére gondolok. Mindenben közös a célotok, együtt rezegtek, s mielőtt létezéseteknek egy szakasza lezárulna, bevárjátok egymást, ha valamelyikőtök előbb érné el azt a szintet.

Lélektárs tehát mindenkinek több is van, míg ikerláng csak egy. Lélektársakkal mindig születsz le együtt, akik betöltenek ilyen-olyan szerepeket az életedben. Általában felismered őket, mert szívednek kedves szerep az övéké az életedben. Vagy ha hosszú távon nem is pozitív az élmény, de mindenképpen rövid távon az, s egy nagy tanítást kaphatsz tőlük. Általában sokat köszönhetsz nekik, alapvetően megértitek egymást és mindvégig érzed azt, hogy ő valami pluszt jelent számodra a többi emberhez képest. Az ikerlángoddal már nem feltétlen születsz le mindig együtt, de ha igen, s találkozol vele, az az élmény semmihez sem fogható.

S, hogy a kérdésedre válaszoljak, tehát lehetséges, hogy valaki együtt szülessen le az ikerlángjával, s éppen egy szerelmi kapcsolat alakuljon közöttük - noha az ilyen ritka.

2017. aug. 15. 12:20
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

thoomas26 szokás szerint előadta a mézes-mázos meséjét :D

Sok esetben az az igazság, hogy ki nem állhatod a lélektársad. Sok életen keresztül összetarhat embereket a gyűlölet. Az ikerlánggal is.

2017. aug. 15. 21:43
 3/6 anonim válasza:

Igen, létezik. De ne gondolj csak csupa szépre és jóra, hogy vele megérkezik a földi mennyország. Vannak pillanatok amikor úgy érzed vele együtt megéled a katarzist, ez is igaz. De megjárod a pokol minden szintjét is, egyszer fenn egyszer lenn. Egyszerre gyönyörű és fájdalmas, áldás és átok is egyben. Az ikerláng az én másik felem, szoktam mondani: Ő az én rossz oldalam, Én pedig az ő jó oldala, mint egy görbe tükör. Nagyon-nagy tanulás az együtt megélt idő.

Duáltársból van több, velük lényegesen nyugalmasabb az élet. De ikerlángod csak egy.

2017. aug. 16. 08:59
 4/6 anonim ***** válasza:

A mezei szerelem is ritka virág, nem beszélve az ikerláng szerelemről.

Ha az egyik életedben szerelemféltésből x a másvilágra küldi y, akkor hamarosan egy kövi életben újra taliznak. Természetesen nem a lélek őlt, hanem a személyiség, az ego.

Itt túlzás a szerelem szót használni, de mégis helyénvaló a használata. Kioltani egy élő életét szerelemféltésből szomorú dolog.

Ezért is kerülik egymást, mert haragot, szenvedést, lelkiismeretfurdolást, szánalmat,

Heves érzelmek, villámok.

Az ikerlángod a közeledben meríti a bioenergiális részecskegyorsítód celláidról a fuziós elektronbázisú neutronokat, amelyek az agyműködésre mért sugárzó biotinszintézis miatt hosszú távon káros idegi szimptómákat úgynevezett Degeneratív agykamrai túltöltés eredményeként lánggá válló lélek megnyílvánulva elégeti a körötte lévő ionizált teret, ez villámokat strukturál. A folyamat igen relatív, kiváltkép, ha vízbefojtod a szerelmed.

A halálnemek befojással vannak a ítélőszék előtt, valaki csak éldegél néha élezi a fejszét, mivel faváó, olykor kacsintgat az erdő mókusaira, ha szünet van, hagy egy kábelt a bokorban...így éldegél, az ikerlángról mit sem tud, de tudja pl az erő fái egy család, és megviseli őket, ha elhullik egy fa.

2017. aug. 16. 13:51
 5/6 anonim ***** válasza:
44%
Nem. Nem hiszek benne. Sokáig hittem, de már nem. Inkább azon gondolkodj el kérdező, hogy miért akarod ezt magadnak. Ott lesz a válasz. Egy zagyva katyvasz az egész ikerláng mizéria. Ha belegondolsz rájössz, hogy hülyeség az egész. És nem. Nem szerelmi csalódás mondatja ezt velem.
2017. aug. 16. 17:37
 6/6 anonim ***** válasza:

1#, szellemfejlődésről beszélsz, nem lelkekről.

Mindenki, köztük én is, tökéletes barátod s lelked másik fele szerelmed, akivel egyesülési vágyat s annak beteljesültságét éled majd meg.

Én már telepatikusan sokszir éreztem s egyszer váltottam is vele két szót.

2017. szept. 30. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!