Hogyan tudnék ezen túllépni?
Figyelt kérdés
Szerintetek létezik ikerláng? És ha igen, akkor nektek mitől nyert bizonyosságot ez az egész? Nekem nagyon hiányzik egy személy, sokat gondolok rá, de félek, hogy csak a túlzott ragaszkodási vágyam "mondatja" ezt velem. Ettől függetlenül rendszeresen megjelennek szavak, dolgok, amik ráutalnak, random számok, de lehet, hogy ezeket is csak belemagyarázom, hogy az illetőre utalnak. Mindenközben úgy tűnik ezt a személyt nagyon megbánthattam, mert nem néz rám, kerül, lehajtott fejjel jár, ha ott vagyok a közelében. Nem tudom mit tegyek, mert nagyon hullámzó vagyok és labilis mióta ez az egész történt. Valakinek van hasonló tapasztalata? Hogyan tudnék ezen felülkerekedni, ha ezek nem igazi érzelmek?2017. febr. 13. 14:29
1/7 anonim válasza:
Igen.
Halálközeli élményemnél szerelmemre gondoktam, de egy másik lélek jött hozzám és szererett szerelemmel, míg bárki másra gondoltam, sima végtelen szeretet éreztem, nem szerelmet.
Azt mondta, semmi sem számít, minden rendben lesz, és még olyanokat, amiket nem lehet egyszerűen szavakba önteni.
Dee.. személyes tapasztalataim előtt is volt már elég tudásom, 100% osan biztos legyek benne.
Helyzetedre pedig..., nem számít, valaki ikerlángod vagy nem. Jelenleg emberi élet élsz. Csak fejlődj, élvezz. Tudatosan kezd el kezelni élethelyzeteid. Ha segítség kell, írj rám.
3/7 A kérdező kommentje:
igazából elég furcsa személyiség, voltak fura dolgai, amiket én nehezen viseltem, főleg, mikor "eltűnt" két hétre és nagyon kommunikálni sem akart. így a végére, (6 hónap után) elszakadt már nálam a cérna és azt mondtam neki, hogy én biztos csak ágymelegítőnek vagyok jó, aznap este meg már szakított velem. Én 24 éves vagyok és több mint tíz évvel volt nálam idősebb a férfi.
2017. febr. 14. 23:25
4/7 anonim válasza:
Jó gyorsan elszakadt nálad a cérna,ikerlángnál fél év után el is szakadt,az nekem fura. Hát ha az majd megbékél, ha meg nem akkor nem ikerláng volt.
5/7 anonim válasza:
Érdekes,hogy mindenki az ikerlángjával él meg van,ha van egy harmonikus,boldog párkapcsolat akkor azért,ha meg csak nem tud elfelejteni vkit,akkor meg azért lesz az ikerkángja.De ha én most azt mondom ez nem ikerláng,akkor majd sikerül is záros határidőn belül gyorsan el is felejtened.Csak mert én azt mondom,és persze hozzáteszem,hogy látó is vagyok.Ha meg rávágnám hogy igen,akkor ezen kattognál életed végéig.Kitlrályság van,mindenki megtalálja az ikerkángját,aki balfék annak meg nem sikerül vele összejönni.Jah.
6/7 A kérdező kommentje:
4-es: Nem vagyok annyira jártas a témában, de szerintem ez mindenkinél egyéni meg egyedi lefolyású. Most oké, én elfogadom, ha valaki sokkal érettebb meg spirituálisan nyitottabb, stb. de én sem szólom le az olyan embereket, akik mondjuk csak úgy vannak egymás mellett, mert még egy rossz párkapcsolatban is jobb, mint egyedül. Én valami építő jellegű hozzászólásra gondoltam, mikor kiírtam a kérdést, de szerintem másnál is el szakadt volna a cérna, ha az akkori párja nem szokványos dolgokról beszélt volna elég sokat, titkolózik, eltűnik bizonyos időre. De igen, aláírom, én éretlen vagyok meg tapasztalatlan a szerelemben és a párkapcsolatokban.
2017. febr. 16. 21:42
7/7 A kérdező kommentje:
5-ös: Amúgy igazából teljesen logikus, amiket leírtál és igazából itt szúrtam/szúrom el az egészet, hogy mások véleményére adok, miközben én voltam benne ebben a kapcsolatban és senki más, tehát csak én tudhatom, milyen érzéseket hagyott bennem. Én mondjuk sosem adtam ki magam spirituálisabbnak vagy okosabbnak másoknál, de persze tudom, hogy mindenre rá lehet húzni azt, hogy ikerláng. Igazából nem is tudom, hogy van-e értelme magamat ilyenekkel hitegetni, mert már ez is 8 hónapot elvett az életemből és ha így folytatom, tényleg azt veszem észre, hogy 1 év elsuhant az életemből úgy, hogy nem adtam esélyt másoknak. Igazából csak azért gondoltam, hogy több lehet ebben az egészben, mert úgy tünt, nagyon szeret engem, tervezett velem, aztán így egyik napról a másikra szakított velem, az előtte lévő héten nagyon jól megvoltunk és nem számítottam rá igazából. És igazából előtte el sem tudtam volna képzelni, hogy nálam 10 évvel idősebb emberrel együtt legyek, de ő olyan volt, mint akit elképzeltem magam mellé a lelkem mélyén. De ha racionálisan akarom szemlélni a dolgokat, akkor valószínűleg csak eddig tartott nála a rózsaszín köd, aztán rájött, hogy a hibáim jobban idegesítik, mintsem hogy együtt tudna maradni velem. Igazából csak jó, ha ott van a remény az embernek, mégha tudja a lelke mélyén, hogy halott ügy...
2017. febr. 16. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!