Ha halálotok után kapnátok egy lehetőséget, hogy maradhattok még egy rövid ideig itt a földön egy fa képében, akkor élnétek a lehetőséggel? Ti választhatnátok ki, hogy milyen faként élnétek és azt is, hogy hol.
a rohanó világban maradásra késztetve elég nagy "büntetés" lenne szóval támogatnám, és akkor talán eljutna egyes emberek agyáig hogy ne csak úgy elrohanjanak dolgok mellett(mondjuk pont egy fa mellett, csak hogy lényegremutatóbb legyek) és ha bele is őrülnétek azt talán egy idő után megértenétek a lényegét, szóval ilyen szempontból simán...
Ha ezt kapnám én is, mert kitudja lehet én is elrohanok fák mellett, akkor olyan fa lennék inkább ami ad valamiylen gyümölcsöt, mondjuk alma(ez leginkább számomra vicces) vagy bármiképp ember számára hasznos valamit adó, hogy ha már ezt kaptam legalább hasznos legyek, legalább életem után :D gondolom időben nem lehet ugrálni, de ha elméletnél maradunk akkor valamilyen régebbi időbe visszatérve és vagy ázsia vagy valamilyen vízközeli helyen itt európában és akkor elégedett lennék.
ó és nem igen zavarna a mobilitás hiánya, ha a gondolati síkom megmarad akkor tök jól el tudnék lenni a "fejemben" szóval f*ckmobility
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!