Borzasztó kíváncsi vagyok az előző életemre! Hogy kezdjek kutakodni? Rövid történet LENNT.
Volt 1 srác ( én is fiú vagyok ) akivel imádtam kötekedni. Aztán egy éjszaka vele álmodtam. Szintén beszólogattam neki, de a környezet már más volt. Egy várban voltunk, ahol emlékeim szerint rajta vagy ilyen kolostori vörösesbarna ruha volt, vagy ilyen páncélozott katonai ruha. (Már nem teljesen tiszta ) Az álom ennyi volt, hogy ott állunk egymással szemben, és a környezet is középkori. Ez szerintetek jelent valamit ? Hisz ha pont vele kötekedtem az előző életemben is, akkor ebben az életemben pont nem kellett volna, hisz erről szólna a reinkarnáció, a folyamatos tanulásról, de ezekszerint én nem fejlődtem semmit vele kapcsolatosan... A másik pedig, hogy megmagyarázhatatlanul vonz Brüsszel , mint város. Ennyire egy európai várossal sem vagyok így, csak azzal. Amikor megláttam képeken elősször, már akkor tudtam, hogy én itt már jártam. Valahogy fura érzés kap el azzal a várossal kapcsolatban is.
23/f
"ilyen kolostori vörösesbarna ruha volt, vagy ilyen páncélozott katonai ruha."
Milyen az "ilyen"?
A kolostori ruhát kevered a páncéllal?
.
Amikor megláttad Brüsszelről készült MAI fényképeket, felismerted az előző életedbeli régi várost?
2-es
Mint írtam, nem emlékszem pontosan, hogy melyik volt rajta az álmomban.
Reinkarnációs utaztatás által ki lehet deríteni ha érdekel.
És nem a reinkarnáció szól róla,hanem a karma. A kettőt nem összekeverni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!