A ti városotokban terjengenek rémtörténetek?
A városban ahol élek, a főutcán van egy kisebb, kúria szerű ház. Mióta az eszemet tudom, üresen áll, állítólag a tulajdonos féltékenységében öngyilkos lett,mert a felesége megcsalta a kertésszel. Állítólag a szelleme még mindig ott kísért. 13 éves koromban elhatároztam pár barátommal, hogy kifigyeljük. Már szürkült, mikor hirtelen az egyik bokor mozogni kezdett, hát nem kicsit paráztunk be. Aztán kiderült hogy csak a gondok, de egy életre elvette a kedvem a szellemvadászatosditól.
Aztán általános iskolásként utolsó éven fél évig kollégista voltam, állítólag egy kislány meghalt a mérleghintánál, mert szétcsapta a fejét. Ott történtek furcsa dolgok. Posztereket ragasztottunk a falra, és egymáshoz, ilyen összefüggően. Lementünk szilenciumra, mire visszajöttünk az összes poszter a földön volt. Aztán volt olyan, hogy mentünk volna zuhanyozni, próbáltam megnyitni a csapot, de nem sikerült, kiléptem a zuhany aló, és abban a pillanatban beindult, aztán volt, mikor mentem volna ki éjszaka a mosdóba hirtelen lekapcsolódott a villany. Most már tudom, hogy valószínűleg a vízvezetékrendszer volt elavult, meg a gravitáció miatt estek le a poszterek, de akkor, a rémtörténetet ismerve eléggé félelmetes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!