Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A ti városotokban/falutokban...

A ti városotokban/falutokban mindig nyitva van a templom?

Figyelt kérdés
Nem kéne mindig nyitva állnia? Sajnos nálunk csak mise idején van nyitva, napközben ha arra jársz, nem tudsz bemenni imádkozni, megpihenni.

2016. szept. 22. 15:15
 1/8 anonim ***** válasza:

legtöbb helyen nincs folyamatában nyitva, max a nap nagy részében, legtöbb helyen ilyenkor is be lehet menni legalább az előtérbe

sajnos olyan világban élünk ahol ez elég jogos félelem alapján van így :S :/

2016. szept. 22. 15:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Tőlünk nyugatabbra fekvő országokban jellemzően nyitva is szoktak lenni, de ma Magyarországon, ami nincsen horgonylánccal, hét lakattal és három dobermannal biztosítva, annak hamar lába kél.
2016. szept. 22. 15:23
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
ami meg biztosítva van annak később kél a lába :D nekem pl lopták el templomkertből a bringámat, de volt hogy elloptak az előtérből 3 kalapot (a kabátot vajon miért nem?) meg egyszer elvittek 17 bibliát :D és ez csak az amikor én is ott voltam
2016. szept. 22. 15:26
 4/8 anonim ***** válasza:
34%
Sáta község melletti településen írta ki a plébános a bezárt templomajtóra: "A mai mise elmarad, Sátán vagyok."
2016. szept. 22. 15:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom.
2016. szept. 23. 09:14
 6/8 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk 3 templom van, ebből az egyik csak úgy szokott nyitva lenni, hogy az előtérbe bemehetsz. De van, amelyik teljesen be van zárva, mert nem olyan rég rabolták ki. Sajnos ilyen világban élünk.
2016. szept. 23. 10:06
 7/8 anonim ***** válasza:
47%

Nálunk nyitva van!

Portugália.

2016. szept. 23. 20:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a romák miatt be kell zárni, mert petárdát robbantanak, meg sokszor lopnak.
2016. szept. 25. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!