Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ez lehetséges? Én voltam...

Ez lehetséges? Én voltam George Harrison előző életembe?

Figyelt kérdés
Utána néztem,hogy ki halt meg 2001.november,29.-én,és egy embert találtam,aki George Harrison. Ugyanaz érdekel minket a zene és a meditáció,illetve ugyanúgy hiszek a Reinkarnációban,mint ő.
2017. aug. 2. 14:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
53%
Én 1939-ben születtem. Honnan kéne tudnom, hogy ki voltam az előző életemben? Most 66 éves vagyok és 2017 van. 🤔
2017. aug. 2. 19:30
 12/23 anonim ***** válasza:
Amúgy 57 éves koromban haltam meg. 😏
2017. aug. 2. 19:35
 13/23 anonim ***** válasza:
96-ban születtem újjá.
2017. aug. 2. 19:37
 14/23 anonim ***** válasza:
#13 Most akkor nem 78nak kéne lenned?
2017. aug. 2. 19:57
 15/23 anonim ***** válasza:

A fenébe...! 😨

Ez azért nem így van, mert hát ez sokkal bonyolultabb. Miután beadtam a kulcsot lelkem egy része az alvilágba került, démonként léptem elő, de ennek ára volt. Egy démonnak nem lehetnek emberi tulajdonságai és éppen ezért tisztító tűzre küldik, hogy elveszítje az emberiségét, viszont azok tulajdonságok is része a léleknek és ezek egy része inkarnálódnak egy másik emberben. Na szóval a történet itt kezdődik (közben találom kifele gondolkodás nélkül) ki küldtek egy párszor, hogy szálljak meg egy-két embert, de valahogy nem fekszet ez a meló. Végül kirúgtak onnan is, de én nem aggódtam a jövőm miatt. Ügyvédkedésbe fogtam (ez egy saját kis vállalkozás volt) a lényege az, hogy a bűnös embereket segítettem, mielőtt pokolra jutottak volna és be kellett bizonyítanom az ártatlanságukat. Végül időszámításuk szerint 2011-ben egy 15 srác ügyet vállaltam el, aki voltaképp én voltam és mivel megmentettem engem is magával rántott. Innen kezdődik az időszámítás. 😏

2017. aug. 2. 20:28
 16/23 anonim ***** válasza:
66%
A pszicháterek ezt hívják "tudathasadásnak" xD
2017. aug. 2. 20:41
 17/23 anonim ***** válasza:
Az írókat mindig is kritizálták. Bazzag találj ki jobbat, ha nem tetszik. 😏
2017. aug. 2. 20:47
 18/23 anonim ***** válasza:
Talán az űrhajós témával kellett volna zárnom, mert sokkal drámai. 🤔
2017. aug. 2. 20:49
 19/23 anonim ***** válasza:
Voltaképp lenézel mindenkit beképzelt arrogáns cinikus vagy,aki egy árny mögé búj. De igazából ez is csak álarc? Vajon melyik az igazi delator? Miért nem azt írod, amit valójában gondolsz? Néha felnézegetek és legtöbbször te írsz volt olyan 1-2 kérdésnél,mintha két különböző ember írna:D
2017. aug. 2. 22:05
 20/23 anonim ***** válasza:
Mindjárt beküldöm az önéletrajzom. Drámai lesz meg minden. Remélem felvesznek a Harvardra.
2017. aug. 2. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!