Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehetséges hogy a párom a...

Lehetséges hogy a párom a testvérem volt? Ha igen, akkor mi dolgom lehet vele? Bármi építő jellegű javaslat?

Figyelt kérdés

Párommal 2 éve találkoztunk, azóta együtt is lakunk, és mivel egyikünk se jár el dolgozni, egész nap együtt vagyunk, vagy otthon, vagy lemegyünk kávézóba és akár órákig nem is beszélgetünk, csak pár szót, de a harmónia tökéletes.

E 2 év alatt õ a legjobb barátom lett, olyan mintha a testvérem lenne,és szeretem de nem biztos hogy szerelemmel, és "lángoló szerelem" még az elején sem volt a kapcsolatnak.

Szerintem kb õ is így érezhet.

Nagyon jól megvagyunk egymással, mintha ezer éve együtt lennénk, annyira megszoktuk és ragaszkodunk egymáshoz.

Egy férfi - van egy közös prokejtünk, de nem találkoztam vele, nem is tudtam sokáig hogy néz ki - lehet megmozgatta a fantáziám, és bár szinte semmit nem tudok róla, de egyik éjjel vele álmodtam, és azóta néha gondolok rá, pedig próbálom elhessegetni még a halvány gondolatát is.

Most eljöttem szüleimhez 2 hétre hogy egyedül legyek, és furcsa mód nem is hiányzik a párom.

Szerintetek megérné ezt a kapcsolatot folytatni?

2017. jan. 20. 02:26
 1/9 A kérdező kommentje:

Az lemaradt hogy õ miattam költözött abba az országba ahol épp éltem, majd együtt költöztünk egy 3. Országba ahova váratlanul az élet sodort, és olyan megpróbáltatásokon mentünk át hogy az hihetetlen, csak azért hogy együtt maradhassunk.

Már volt róla szó hogy elhagyom de nem bírtam, és csak sírtam hogy nélküle nem bírom ki. Õ is sírt már egyszer emiatt.

2017. jan. 20. 02:56
 2/9 anonim ***** válasza:
"és csak sírtam hogy nélküle nem bírom ki" - Akkor most miről is beszélünk?
2017. jan. 20. 08:29
 3/9 anonim ***** válasza:

Álmodtál vmit, mi nagy hatással volt tád s elhesegeted változás lehetőségét.

Miért gyűlölöd magad?

Lángolás nélkül számomra nem igazi egy kapcsolat. Persze ki, hol tart fejkődésben s mit kell tapasztalnia, de egy igazi kapvsolatban "lángoló" szerelem van. S ez gondolatból fakad.

Szerintem beszélgessetek és valamin váltiztassatok. De ha ekkkkora hatást kaptál, valószínűleg lesz változás, még ha nem is segíted tudatosan.

2017. jan. 20. 10:33
 4/9 anonim ***** válasza:

A bizalom legkisebb megcsappanása véget vethet a kapcsolatnak.

.

"próbálom elhessegetni még a halvány gondolatát is."

Nem elhessegetni próbáljad, ne gondolj rá!

Ha csak próbálod, előbb-utóbb sikerélményt fog okozni az, ha pár percre/órára elhessegeted, tehát a sikerélmény reményében egyre gyakrabban idézed fel.

.

Közöm semmi, csak kiváncsiságból: "egyikünk se jár el dolgozni" - miből tudtok a rezsi mellett még a kávézóba is lemenni?

2017. jan. 20. 11:29
 5/9 A kérdező kommentje:

Red Vixen: az a baj hogy nem tudom min kene valtoztatni/megbeszelni, mi tokeletesen egymas ellentetei vagyunk, megsem szoktunk osszeveszni, es elfogadjuk a masikat.

Nem erzem ugy hogy o eletem szerelme, vagy hogy nekem egyaltalan szuksegem van "nagy szerelemre", egyszeruen csak jo vele, de nem tudom egyutt kene-e maradnunk.

Dubitus: mondjuk ugy hogy neki nincs szuksege dolgozni, mig en telefonrol elintezem ami szukseges.

2017. jan. 20. 17:11
 6/9 anonim ***** válasza:
"és mivel egyikünk se jár el dolgozni, egész nap együtt vagyunk, vagy otthon, vagy lemegyünk kávézóba és akár órákig nem is beszélgetünk, csak pár szót, de a harmónia tökéletes."... te egyáltalában tisztában vagy a tökéletes harmósiával? szerintem fingod sincs róla! amit itt összhablatyoltál, annak a fel lehet csak igaz, nem beszélve arról, hogy egyikőtök sem dolgozik, ...már itt nincs harmónia az életetekbe, az már a tuti, a többi meg pláne!!!
2017. jan. 21. 19:24
 7/9 anonim ***** válasza:

"egyikünk se jár el dolgozni"

És akkor miből éltek amúgy? Kitől van a kaja, a lakhatás és a ruha? Vagy csak szimplán unatkozó gazdagok vagytok?

2017. jan. 23. 13:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Én most csak magára a kérdésre válaszolok, ha már ebben a témakörben van...

Elméletileg lehetséges, hogy testvérek voltatok, de ez egyáltalán nem zárná ki, hogy szerelmesek legyetek egymásba.

Minden életben tiszta lappal indulunk, nem az határozza meg az érzéseinket, hogy kikkel milyen kapcsolatban álltunk az előző életünkben.

2017. jan. 24. 13:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso, hogy Te a kerdesre valaszoltal.
2017. jan. 27. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!