Szerintetek melyik ez a játék?
Figyelt kérdés
Régen, mikor egészen kicsi voltam, játszottam egy oktató jellegű 2D-s játékkal. Nagyon pixeles volt, és a legerősebben az maradt meg belőle, hogy ha egy szintet jól oldottam meg, akkor egy vörös hajú, sárga emberke ugrott elő, akinek nem volt teste, csak lába és feje. Volt olyan szint, amiben ha jól emlékszem 2 féle labirintus volt, az egyikben egy csigával kellett gombákat, a másik labirintusban angyallal holdacskákat összeszedni. Volt még rajzolós szint, meg egy olyan, ahol a járműveket a helyükre kellett rakni. Pl: a repülőt az égbe, az autót az útra...
Nagyon örülnék a segítségnek, mert a címét elfelejtette, a szüleim a játékra sem emlékeznek.
2017. jan. 2. 15:00
3/3 A kérdező kommentje:
Biztosan nem az volt. Ez nem egy mászkálós játék volt, és nem volt karakterünk.
2017. jan. 3. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!