A dínók is mi voltunk előző életünkben? Van aki emlékszik a dínó életére? Mármint amikor dínó testben volt
Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 21:01
31/41 anonim válasza:
túl sok Jurassic Parkot néztél apafej :D
32/41 anonim válasza:
Lehet, hogy van valóság alapja ennek de ti BEGYOGYÓZTATOK!!!?????? :SSSSS
33/41 anonim válasza:
Valószínűleg minden embernek 4 élete van. De nem biztos hogy mindegyikünk volt dinoszaurusz! És különben is, senki sem emlékezhet! Kizárt dolog!
34/41 A kérdező kommentje:
4db? Ezt miből gondolod?
2010. máj. 31. 20:10
35/41 anonim válasza:
Logikus: az elsőben földönkívüli vagy, a másodikban démon, a harmadikban vámpír, a negyedikben ember. Hát belőletek sem lesz milliomos... ;)
36/41 A kérdező kommentje:
belőled se humorista :-)
2010. máj. 31. 20:34
37/41 anonim válasza:
lol hahahahahahahaaaaaaaaaaHAHAHAHAHAHAHAHA milyen előző élet? csak 1 élet van!
38/41 anonim válasza:
a lélek az energia az energia meg nem vész el
( asszem olvastam h a lélek energia)
39/41 anonim válasza:
05-28 15:47-es válaszoló vagyok :)
Hm, mindig olyan érzésem van, hogy háborúban harcoltam és haltam meg, tehát hogy katona lehettem. Gyakran álmodtam is hasonlót és kicsi korom óta érdekel a katonaság, egyszerűen vonz :) Már több ismerősöm is beszólt, hogy én biztos valami háborús ipse voltam, egyszer még a töritanárom is felhozta.
A nevetgélőkkel meg ne törődj! :)
40/41 siva79 válasza:
nagyon hülye vagy!!!!!!!!!!
Itt olyat röhögtem, a gyerek meg alszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!