Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A dínók is mi voltunk előző...

A dínók is mi voltunk előző életünkben? Van aki emlékszik a dínó életére? Mármint amikor dínó testben volt

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 21:01
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
*értelmezhetően
2010. máj. 26. 18:51
 22/41 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak üzenném, hogy ne itt játsszon tanárocskást, mert az ég világon senkit nem érdekel, milyen i-vel írjuk a dínót :) Abszolút nincs köze a kérdésemhez... Lassan ki kéne találni egy külön kategóriát "sznob helyesíró vagyok, csak épp a kérdésre nem tudok / akarok sajnos válaszolni"-címmel :) Ott kiélhetnék magukat ezek a pukkancsok. :D
2010. máj. 26. 21:16
 23/41 anonim ***** válasza:
89%
De legalább már ha hülye vagy, tudnál helyesen írni... legalább azt...
2010. máj. 27. 11:39
 24/41 A kérdező kommentje:
Mondtam már, hogy ne itt éld ki magad :)
2010. máj. 27. 12:20
 25/41 anonim ***** válasza:
52%

Helló! :)

Engem nagyon érdekel az ezotéria, hiszek a reinkarnációban is, de ilyen mélységekig nem kellene elmennünk azért. :)

Nem azért születtünk, hogy folyton ilyeneken agyaljunk: szerintem ne azon gondolkozzatok, hogy voltatok - e dinók előző életetekben, hanem a mostanival foglalkozzatok. :)

Remélem nem haragszik meg rám senki, nem rosszindulatból mondtam. :)

Puszi :)

2010. máj. 28. 03:15
 26/41 anonim válasza:
34%

A kötekedőket és "viccelődőket" figyelmen kívül hagyva:

Van egy másik tan, ami szerint az emberi lélek csak emberi testbe tud költözni, és csak onnan is származhat. Viszont az is igaz, hogy elvileg emléke lehet bárkinek akár dinoszaurusz létről is. Hogy ez hogy lehet? Úgy, hogy el kell különíteni a testet a lélektől. A test sejtjeiben tárolódhatnak emlékek (főleg amikor megsérültek), amik az osztódásukkor a létrejött sejtben is megmaradnak. Viszont a lélek az csak emberi, még a házi kedvenceinkben sem lakhat (bármennyire úgy érezzük :-)). Nekem voltak előző életekbe utazásaim, de mind emberi volt.

2010. máj. 28. 09:41
 27/41 A kérdező kommentje:

Köszi mindkettőtöknek :)

[Elsőnek:nyugi,nem agyalok ezen egész nap,csak felmerült bennem a kérdés:)]

2010. máj. 28. 10:32
 28/41 anonim ***** válasza:
48%

Én csak azon röhögök az egész témával kapcsolatban, hogy akik fikáznak, mind lekezelően, ocsmány módon fejezik ki magukat, akik meg a témára válaszolnak, sokkal választékosabban, értelmesebben írnak. Vajon miért? :) A fikázó ember megkeseredett, örökké másokban hibát kereső és lehetne sorolni. Mindig "sajnálom" az ilyeneket.

Én szoktam olyanokon gondolkodni, ki voltam előző életemben. Közvetlenül a mostani előtt biztos, hogy férfi :) Sajnálom, hogy nem tudok a konkrét kérdésedre válaszolni, de sosem gondolkodtam el olyan régi időkön.

Sokat tudnék ezekről írni, mert gyakran elmélkedek ilyeneken, de mivel nem pontosan a kérdésedre válaszolnék, nem offolom szét inkább :)

2010. máj. 28. 15:47
 29/41 A kérdező kommentje:
Írhatod nyugodtan,engem érdekel :))))
2010. máj. 28. 16:37
 30/41 anonim ***** válasza:
56%
Ekkora hü.lye kérdező nincs még egy ;)
2010. máj. 28. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!