Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ez lehet reinkarnáció, és ha...

Ez lehet reinkarnáció, és ha nem akk mi? (lent)

Figyelt kérdés
Van úgy,hogy egy másfajta helyen járok(pl külföldön) és úgy érzem hogy valaki más lettem és ilyen felismerhetetlen érzés támad bennem,megváltoznék vagy nem tudom,sajnos nem tudom ennél jobban megfogalmazni mi lehet az,de egyre inkább úgy éreztem hogy valaki el akarja nyomni az igazi énemet. Aki ezt megfejti az büszke lehet magára és annak megköszönném...

2017. júl. 10. 10:44
 1/8 anonim válasza:
Nekem is voltam hasonlo erzeseim, de nem magamon figyeltem meg, hanem az embereken akikkel talalkoztam es helyeken. Idovel teljesen atalakultak azok a szemlyek mintha kulonbozo emberek lettek volna kulonboso idokbol, en is reinkarnaciora gondolok. Aztan voltak helyek ahol hetekig folyamatosan de ja vu erzeseim voltak de annyira erosen hogy ha nem lettem volna nyitott meg is zakkantam volna.. Uj helyen tortent, masik orszagban ahol meg nem jartam azelott.
2017. júl. 10. 11:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Nyomaszt az új, idegen hely és az agyad ilyet talált ki, hogy oldja a stresszt. Egyszerű szorongás, ennyi.
2017. júl. 10. 12:51
 3/8 anonim ***** válasza:
34%
Csak bebeszéled magadnak... ;)
2017. júl. 10. 13:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Nos, a legjobb valasz az a kovetkezo, az uj hely kulonos es furcsa energetikai hatasait erzed, ertem itt az idokaras es egyeb mas jellemzok erzeset. Ezen kivul ott van az idegen kultura es tarsadalom erzete es persze az adott orszag tardalami tudat erzete.

Ez tok normalis. Ezt valaki eszre veszi, valaki nem.

De ha orszagon belul haladsz is erezheto, de legjobban kulfoldon.

Ebben semmi misztikum nincs, ez normalis erzet.

Az ha viszont vannak helyek amik kivaltanak erzeseket amik teljesen ujak, az a megvaltozott kornyezet tudatra gyakorolt hatasatol van, aminek kovetkezteben lehetnek elozo eletbol szarmazo emlekeid, melyek nem feltetlen a tieid.

2017. júl. 10. 16:57
 5/8 anonim ***** válasza:

1#, Ers deja vu érzésben már nagyon tisztán, sok infót kaptál volna, de te annyira keveset kaptál, még mindig csak érzés volt. Nekem legerősebb deja vumnál kb másfél percet láttam előre 6 síkon.

Kérdező, Így még mindig sok a nyitott lehetőség, de amit ezek alapján legvalószínűbbnek mondanék, hogy reinkarnációs emlékeid vannak amit annyira kényszeresen meg akarsz érteni, hogy tudat alatt hagyod előző életbeli személyiséged hatni magadra.

Engedd el ezeket, tudd ki vagy s nem fogod úgy érezni, egy másik emberi személyiség el akar nyomni.

Írj ha kell segítség.

2017. júl. 11. 10:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,jöhetnek még. Szerintem ha visszamennék ugyanarra a helyre pont ugyanazt érezném de még mindig nem tudom megfogalmazni mi az,én is úgy vélem,hogy előző életből maradt emlékek,bár nem hiszek az ilyesmiben,úgyhogy ezzel kapcsolatban vannak kételyeim...lehet hogy csak bebeszélem magamnak..?
2017. júl. 11. 19:08
 7/8 anonim válasza:
Velem is volt hasonló amikor nem itthon voltam hanem egy teljesen más helyen és másmilyen környezetben. De ezt nem nevezném reinkarnációnak vagy hasonló dolognak. Inkább csak úgy érzed szerintem hogy szabad vagy és elragad az a fajta környezet amiben vagy. Nagyon jó ez az érzés :) Mások (és többek közt én is) ezért szeretnek/szeretek utazni.
2017. júl. 13. 17:34
 8/8 Aneem ***** válasza:

1,Valószínűsíthetően lehet hogy előző életeid során éltél azokon a helyeken, és felbukkannak az ott átélt élmények.

2, Lelkileg érzékeny vagy az energiákra, és bizonyos helyek energiái másképp hatnak rád mint a megszokott életed során az ismert helyek, az ott lévő valamennyi érzés, düh harag, öröm stb egyszerre tör rád adott pillanatban , olyan mintha 100 zeneszámot egy másodperbe sűritenénk össze.

Érdemes lenne utánajárnod védelmi technikáknak amivel megvédheted magad az ilyen külső energiáktól, továbbá szükséges lenne tisztítani magadat lehetőleg inden nap, lelki szinten, mivel ha sok ilyen energiát szívol magadba azok gondokat okozhatnak, mind érzelmi mind fizikai értelemben egyaránt.

2017. júl. 26. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!