Ez lehet reinkarnáció, és ha nem akk mi? (lent)
Nos, a legjobb valasz az a kovetkezo, az uj hely kulonos es furcsa energetikai hatasait erzed, ertem itt az idokaras es egyeb mas jellemzok erzeset. Ezen kivul ott van az idegen kultura es tarsadalom erzete es persze az adott orszag tardalami tudat erzete.
Ez tok normalis. Ezt valaki eszre veszi, valaki nem.
De ha orszagon belul haladsz is erezheto, de legjobban kulfoldon.
Ebben semmi misztikum nincs, ez normalis erzet.
Az ha viszont vannak helyek amik kivaltanak erzeseket amik teljesen ujak, az a megvaltozott kornyezet tudatra gyakorolt hatasatol van, aminek kovetkezteben lehetnek elozo eletbol szarmazo emlekeid, melyek nem feltetlen a tieid.
1#, Ers deja vu érzésben már nagyon tisztán, sok infót kaptál volna, de te annyira keveset kaptál, még mindig csak érzés volt. Nekem legerősebb deja vumnál kb másfél percet láttam előre 6 síkon.
Kérdező, Így még mindig sok a nyitott lehetőség, de amit ezek alapján legvalószínűbbnek mondanék, hogy reinkarnációs emlékeid vannak amit annyira kényszeresen meg akarsz érteni, hogy tudat alatt hagyod előző életbeli személyiséged hatni magadra.
Engedd el ezeket, tudd ki vagy s nem fogod úgy érezni, egy másik emberi személyiség el akar nyomni.
Írj ha kell segítség.
1,Valószínűsíthetően lehet hogy előző életeid során éltél azokon a helyeken, és felbukkannak az ott átélt élmények.
2, Lelkileg érzékeny vagy az energiákra, és bizonyos helyek energiái másképp hatnak rád mint a megszokott életed során az ismert helyek, az ott lévő valamennyi érzés, düh harag, öröm stb egyszerre tör rád adott pillanatban , olyan mintha 100 zeneszámot egy másodperbe sűritenénk össze.
Érdemes lenne utánajárnod védelmi technikáknak amivel megvédheted magad az ilyen külső energiáktól, továbbá szükséges lenne tisztítani magadat lehetőleg inden nap, lelki szinten, mivel ha sok ilyen energiát szívol magadba azok gondokat okozhatnak, mind érzelmi mind fizikai értelemben egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!