Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek van rá esély,...

Szerintetek van rá esély, hogy ha majd gyereket szeretnék az anyósóm vagy apósom reinkarnálódik a "gyerekemként"?

Figyelt kérdés
Nemrégiben hunyt el az anyósom meg az apósom és ezt szeretném megtudni hogy családtag "visszajöhet"-e úgymond a családba, mert én ettől eléggé félek és nem szeretném. Van rá valami " szabály" hogy családba nem lehet vissza reinkarnálódni ,vagy hogy például hány évet kell "várnia" a léleknek hogy újraszülessen? (Szkeptikusok kíméljenek)

2017. máj. 28. 16:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
26%
omg
2017. máj. 28. 16:49
 2/16 anonim válasza:
52%

Nincs reinkarnáció. A gyereked a te és férjed gyereke lesz. Előfordulhat, hogy külső vagy belső tulajdonságaiban hasonlít apósra, anyósra, de ez genetika. Akkor is hasonlítana, ha még élnének az apai nagyszülei.

Minden ember egyedi és megismételhetetlen élőlény. Senki nem jön vissza más testében.

2017. máj. 28. 17:02
 3/16 anonim ***** válasza:
9%

A reinkarnáció létezik,de kevés az esélye, hogy pont Ők szülessenek le

Nálad.

2017. máj. 28. 19:22
 4/16 anonim ***** válasza:
47%

Jóval tövvet kell eltölteniük a köztes létben!

A gyerek kinézetében viszont hasonlíthat bármelyikükre, hiszen mindkét szülő szülei "anyós " és "após", van honnan örökölni a géneket.

2017. máj. 28. 21:02
 5/16 anonim ***** válasza:

Mea culpa!

"tövvet" helyett "többet" olvass!

2017. máj. 28. 21:03
 6/16 anonim ***** válasza:
22%

Az általam ismert reinkarnáció értelmezés(ek) szerint a kérdésedre a válasz: igen.

Nemhogy "van rá esély", hogy valamelyik életben együtt karmát 'gyártott' személyek újra együtt élnek következő életet, életeket, hanem ez egyenesen szükségszerű. Az egymással 'legyártott' karmát egymással kell ledolgozni, úgymond.

Hogy olyan 'átfedés' lehetséges-e, hogy veled élt személy még a jelenlegi életedben újjászülessen gyermekedként, nem tudok biztosat mondani. Konkrétan erről nem olvastam, de érzésem szerint igen.

2017. máj. 29. 11:03
 7/16 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem is van rá esély, de attól ne tarts, hogy majd ugyanolyan személyisége lesz, vagy viszontlátod benne az apósodat/anyósodat. Nagyon rossz ötlet egy gyerekhez előítéletekkel hozzáállni, még akkor is, ha esetleg "rászolgál" (például olyan mozdulatot tesz, ami emlékeztet egy másik személyre). Létezik egyfajta genetikai öröklődés is, mert rám sokszor mondják, hogy hasonló gesztusaim, mimikám és mosolyom van, mint nagyapámnak volt: még nagyon kicsi voltam, amikor meghalt, így sem tanultak nem lehetnek ezek, sem reinkarnáció.
2017. máj. 29. 11:36
 8/16 anonim ***** válasza:
72%

És akkor azt mondjátok el nekem, hogy mi van akkor ha népességnövekedés van? Akkor létrehoz valaki egy újabb lelket? És mi van akkor ha népességcsökkenés? Akkor a váróban lesz a sok felhalmozott emberke? Várja hogy több ember szülessen? Aztán ki dönti el hogy ki hol és mikor fog újjászületni?

A ti elméletetek szerint ugyan azok az emberek születnek újra és újra.

2017. máj. 29. 11:55
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

"A ti elméletetek szerint ugyan azok az emberek születnek újra és újra."

Nem ugyanaz az ember születik újra, és újra. De te ezt nem értheted, mert a reinkarnáció elméleteket nem, vagy csak nagyon felületesen ismered - és ilyen alapon próbálsz vitába szállni. Épeszű ember "szkeptikusokra" nem pazarol időt.

2017. máj. 29. 12:24
 10/16 anonim ***** válasza:
79%

"Épeszű ember "szkeptikusokra" nem pazarol időt."

Nekem vannak vallásos barátaim, akikkel szoktunk sokat beszélni ilyen dolgokról, bár a mi IQ szintünk papírral igazoltan 125+. Mérnök vagyok, ő lelkész. Épeszű ember el tudja mondani hogy miért nem lehet a másiknak igaza. Te az én logikusan végigvezetett gondolatmenetemre nem tudod elmondani hogy miért lenne rossz.

Tehát a következtetés az az, hogy nem tudsz érvelni egy olyan ember ellen, aki szerint logikátlan az egész.

Én inkább azt mondom hogy ilyen emberekre nem kell időt pazarolni, aki nem tud értelmes mondattal érvelni, vagy eléggé alulmarad az IQ szintje hogy bármi értelmeset lehessen vitatni vele. Vagyis szerintem sincs értelme folytatni.

2017. máj. 29. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!