Mi lehet az oka hogy ha valaki az előző életével álmodik?
Mielőtt bármit írsz:
Csak az válaszoljon aki ilyen körökben jártas, ezzel foglalkozik vagy efelé érdeklődik!!! Köszi
A kérdésnél arra gondoltam pontosabban, hogy van e valami oka annak ha valaki az előző életével álmodik? Olyan okokra gondolok hogy pl figyelemfelhívás vmire amit anno megtanultál csak elfelejtetted és nem akarod figyelembe venni, vagy valami üzenet amit a mostani életben hasznosítani tudsz...stb. Vagy teljesen véletlenszerű a dolog?
A kérdés ihletője, hogy van egy személy akit nem ismerek közelebbről csak kb. látásból, és esetenként álmodok vele, de az ilyen álmok min fele régebben játszódik. Egyszer vmi gótikus stílusú helyen voltam, láttam a boltívet, meg h hogy állnak a téglák meg ilyenek, egszer meg azt álmodtam vele hogy bombáznak és megyünk az óvóhelyre....
Még egyszer kérem hogy TROLLKODAST NE!
Elképzelhető,hogy előző életedben ismerted azt a személyt és ha néha làtod,az felhoz valami régi emlékeket.
De lehet az is,hogy csupàn valami képzettàrsítàs.Valamiért azt az embert a régi korba helyezed.
Nem álmodsz az előző életeiddel.
Mert le van tiltva. Ez a törvény.
nincs ezoterikus szépelgés erre nézve. A Törvény világosan fogalmaz.
Az előző életek emlékei nem elérhetőek.
Kivéve a.b.c. esetekben.
De ezek egyike sem álmodás.
# 2
Saját és mások személyes tapasztalata az ellenkezőjét mutatja, terapeuták esettanulmányaival együtt.
Elképzelhető vagy nem elképzelhető, hogy az elképzelhető nem elképzelhető. 😏 Előző életed? Egy frászt! Csak álmodtál, de ti egyes nők nem éppen a logikus gondolkodás hívei vagytok. Az előző élet nem ismétlődik folyton szóval valószínűleg ez lesz neked az utolsó is egyben. Ha álmodsz egy közeli ismerőssel vagy valakivel többször az érdeklődést jelent lányom. 😉
66/F
hmmm. nem tudom. a bátyjám sokszor álmodik arrol h piál.
nem szereti a piát. a sört kinem állhatja. nem egy nyulbela alak, csak nem szereti. dohányzott ugyhogy nem sajnálja a testet, nem egeszseg mániás. hülyenek gondolja azt aki iszik, már 12-15 eves kora ota. a fogai hamar tönkre mentek. 22 evesen nem voltak már fogai. azt mondta vmi ezos, h az elözö elete miatt nincsenek már fogai, mert az iszákos büntetese az, h tönkre menjenek a fogai ok nelkül.
álmodi h iszok, reszeg. ha ez az elözö elete akkor a mostani eleteben eszhez tert. vagyis tanult az elözö eleteböl h ne igyon. ha tanult belöle akkor miert nincsenek fogai es miert álmodik a piálásrol?
semmi ertelme szerintem.
A te almodban mit csinálsz te es mit csinál akivel álmodsz? a hejszín változo tehát keress vmi közöset.
Nem olvastam el alszöveget.
Ezernyi oka lehet. Ilyen szinteken, főleg tudat alatt zajlik tanulás s mint ilyen erősen segítenek...., tudatos oldalon, de egy nem tudatos embernek... na.. érted... Ez sok sok más megnyilvánulás mellett, így is megnyilvánul s nyilvánulhat. Emlékeztetik eseményekre embert, hogy tudat alatt dolgozza, tanulja amit meg kell.
Hogy ez éppen hogyan nyilvánul meg, lényegtelen. De minden tanulásért van. Ha tudnám, mi volt álom, milyen egyén most, megtudnám mondani nagyon nagy eséllyel, miért álmodta..., úgy pontosan.
Írj ha kell segítség.
Lehet hogy előző élet, de nem feltétlenül biztos a dolog. Lehetséges hogy valamiféle üzenetet próbálsz meg magadnak odafentről küldeni (ezt hívjuk álomnak) valamivel kapcsolatban.
Sok esetben valóban összefutunk előző életbeli barátainkal, kérdés az jelen életedben hogy jössz ki vele, persze erőlteni semmit sem kell, mindig észben kell tartani hogy az egy előző felvonás volt, ez pedig egy másik.
Amennyiben mégis okot keresünk, sok mindenre lehet gondolni, de a legvalószínűbb az a lezáratlan ügy kettőtök között. Valaminek nem lett vége, vagy nem fejeződött be. Ígéret, egyéb eskü stb. Javaslom kérdezd meg tőle hogy van e szüksége valamilyen módon a segítségedre.
Ezután ülj le egy este, gondold végig a képeket amiket láttál, éreztél, majd mond azt hogy megbocsáltok neked bármi történt is, ezután bocsáss meg magadnak is, de fontos hogy hagos szóval mond ki hogy megbocsáltok magamnak, mindenért amit ott akkor tettem vagy nem tettem meg. Ezután zárd le magadban a dolgot, és lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!