Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Karma tényleg van?

Karma tényleg van?

Figyelt kérdés

Mostanába egyre jobban foglalkoztat ez a téma,de sok dologban nehéz megválasztani hogy melyik a helyes cselekedet mondok egy példát.

Melózok a munkahelyen csinálom becsületesen ahogy kell vannak páran akik meg csak henyélnek na most ilyenkor tök hülyének érzem magam hogy csak én dolgozok rendessen miközbe ők lopják a napot de ha én is csak sunnyogok a munkába az meg rosz karma :D

Vagy ha pl van a földön egy tizezres most ha ott hagyom és a másik meg felveszi elgondolkoztató hogy akkor most hülye voltam hogy nem én tettem el vagy a karma szerint jó hogy nem tettem el :D

vannak esetek mikor döntésképtelen vagyok hogy mit kéne tenni.Vélemény?

2017. jún. 30. 23:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A macskának van karma. Mikor dagaszt, nagyon cuki tudd lenni.
2017. júl. 8. 15:05
 12/12 Aneem ***** válasza:

Próbáld meg nem túlfilozofálni a dolgot. Ha adódik egy lehetőség vagy ajándék a számodra az élettől, akkor élj vele. Ha más hanyag, az az ő baja, te tedd meg a saját dolgodat, a többi nem a te dolgod.

Ha találsz 10 000-t a földön, vedd fel bátran, a sors azt neked rakta oda :)

2017. júl. 26. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!