Karma tényleg van?
Mostanába egyre jobban foglalkoztat ez a téma,de sok dologban nehéz megválasztani hogy melyik a helyes cselekedet mondok egy példát.
Melózok a munkahelyen csinálom becsületesen ahogy kell vannak páran akik meg csak henyélnek na most ilyenkor tök hülyének érzem magam hogy csak én dolgozok rendessen miközbe ők lopják a napot de ha én is csak sunnyogok a munkába az meg rosz karma :D
Vagy ha pl van a földön egy tizezres most ha ott hagyom és a másik meg felveszi elgondolkoztató hogy akkor most hülye voltam hogy nem én tettem el vagy a karma szerint jó hogy nem tettem el :D
vannak esetek mikor döntésképtelen vagyok hogy mit kéne tenni.Vélemény?
Szia! Igen a karma letezik! Akar hiszel benne akar nem.
Vannak karmikus feladatait, amiert megszuletsz a foldre.
Es vannak olyan dolgok is, amik elozo eletedbol athoztal es itt is ugyanazzal a problemaval kuzdesz.
Van olyan is, hogy elozo eletedben rossz voltal, akkor a mostani eletedben szivod meg a levet.
A karmanak az a lenyege, hogy te legyel boldog a testedben, fogadd el magad, szeresd magad, talald meg a harmoniat a lelkedben, legy kedves, megerto, bocsass meg, segits ha tudsz.
Te ne foglalkozz masokkal, csak csinald, amit jonak latsz.
Ha latsz egy 10 ezrest a foldon, az azert lehet, mert eleve te talaltad meg azaz neked szanta a karma, mivel aki elhagyta annak rossz karmaaj volt, neked viszont jo. Tehat nyugodtan felveheted.
Sokat kell még tanulnod, mert amit leírtál, csak az jön le, hogy még tapasztalatlan vagy.
vagy nincs a közeledben olyan érettebb gondolkodású ember, akivel tudnál beszélgetni és ő tanácsokat adna, amiket magadban át tudsz gondolni.
de hogy tudnék többet tanulni?
egyszer voltam egy jósnőnél ő is tök érdekes dolgokat mondott meg egy olyant is ami kb egy hónapra rá meg is történt és ez tök jó hogy kezdem elhinni hogy nem csak ugy vagyunk aztán ennyi hanem van értelme az egésznek van miért küzdeni csinálni és haladni tovább
a karmatol nem lehet megnyugodni
mert amit teszel annak vannak kovetkezmenyei es ez is karma
a karma nem irja felul a szabadakaratot se masoket
helyesen elj kerdezo, mert az a jo szamodra
de neked kell erezni hogyha megsem...
Ahogy már előttem is írták, sok mindent meg kell érteni ahhoz, hogy a karma működését teljes egészében lásd.
Azonban dióhéjban a legfontosabb elmondható; ha mindig azt teszed másokkal és magaddal is, amit te szeretnéd, hogy mások tegyenek veled, akkor mindent megtettél, ami tőled tellett.
Életfeladatod az, hogy azzal segíts másokon és magadon, amihez a leginkább képességet érzel magadban.
Életutad az, amit magad is tapasztalsz, hogy a sors eléd állít az életed folyamán. Azokat kell elfogadnod és megértened, s változtatni csak azon kell, amin tényleg tudsz is. Erőszakra pedig soha nem erőszakkal válaszolni, hiszen azzal a támadód szintjére kerülsz, s karmád is annak megfelelően alakul. Ha valaki vagy valami, úgy érzed, nagyon nincs egy hullámhosszon veled, inkább ha teheted, kerüld el. Ha nem tudod elkerülni, az pedig nem véletlen.
S végül, de nem utolsó sorban, mindig próbálj a lehetőségekhez és a körülményekhez képest a legboldogabb és legoptimistább lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!