Hogy derithetném ki hogy ki voltam előző életemben?
"Te beszéltél Krisztussal?"
Nem hiszek a lélekvándorlásban, nem vagyok túl vallásos keresztyén ( mi reformátusok így mondjuk) sem. De: Kell ahhoz valakivel beszélni, hogy egy történet, személy stb. igaz lehessen? Az amerikai elnök csak akkor létezik, ha beszéltél vele? Amúgy a lélekvándorlás eredetileg bizonyos vallások elképzelése, tanítása volt. Aztán önálló életre is kelt, bizonyos személyek, csoportok esetében elvesztette vallásos jellegét, míg más csoportok körében megmaradt a vallásos töltet is. De a vallások a lélekvándorlás okaként a nem tökéletes földi létet nevezik meg. Szerintük állatként is újjá lehet emiatt születni. A tökéletes élet jutalma pedig a megvilágosodás és az örök megsemmisülés, a nirvánába való elmerülés.
(Ez szöges ellentétben áll a keresztény nézettel, mely szerint az erényes élet jutalma az örök élet...De hát a vallás lényege a hit.) A divatos világi lélekvándorlási tanok pedig nem keresik a lélekvándorlás okát, azt tényként fogadják el. Szerényen elsiklanak az állati testben való újjászületés lehetősége felett. Pedig olyan érdekes lenne olvasni: "-Állandóan bőgnöm kellett ok nélkül. Aztán egy orvos (jó pénzért) visszavitt a múltba, és kiderült, hogy előző életemben marha voltam! Később rádöbbentem, hogy most is marha vagyok, amiért fizettem egy sarlatánnak." Jöhet a hideg zuhany, meg a többi jóféle lé!
"pont Krisztus is újjászületett"
uhh azért mielőtt ilyet leírsz nem ártana utánanézni... Krisztus feltámadt, azért az kicsit más. De ezt amúgy is elég erős lenne emberekre vonatkoztatni, mert Krisztus isteni személy.
Végigolvasva a hozzászólásokat: Ha ennyi születő lélek van, nem csoda, hogy túlnépesedünk, főleg, hogy egyes lelkek még vissza is akarnak térni..."
Szerintem terhesek vagytok...
Ha terhesek vagyunk, ne olvass minket! Amúgy az észrevételed érdekes. Jó lenne utána számolni. Amikor általánosban Kínáról tanultunk, még csak potom 600 millió lakosa volt (1957), most meg a duplája. Ha töszöm azt, fele újjászületett lélek új testben, akkor mi van a másik felével?
Mi az apám barátaival vmi 3lábú kis asztalkával csináltunk ilyet.Az asztalka egyik lába ceruza volt, és ha csukott szemmel többen irányították össze-vissza, akk a végén egész értelmes szavak keletkeztek!Nagyon kísérteties volt.
Amúgy ez a kalkulátor tényleg baromi jó, nekem sztem totál rám jellemző, amit csinálnom kell,és az "előző énem"re is hasonlítok!
Ez egy hülyeség. Főleg az első oldalon lévő link.
Ebben az életedben nő voltál.
"Valahol a mai Észak-Kanada területén születtél az 1350. esztendő környékén.
Fogalkozásod bankár, uzsorás, finanszírozó vagy bíró lehetett."
a 12. században bankár Kanadában. Az most meg hipergalaktikus űrutazó vagyok........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!