Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogy derithetném ki hogy ki...

Hogy derithetném ki hogy ki voltam előző életemben?

Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 18:15
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
50%
nekem is elég furcsa dolgokat adott ki a link... hm.....
2010. máj. 19. 20:53
 12/42 anonim ***** válasza:
70%

na ez a link aztán annyit ér mint egy darab xar!Se órát,se helyet,semmit nem kell beírni?Valyon hány ember született azon a napon,amikor én?Akkor az mind dél afrikai,és író???Ezt a gázt.. :DDD én baromira hiszek az ilyesmiben,reinkarnáció,stb,de ez akkora parasztvakítás kb mint a kártyajós számítógépes program..mikor számítógép jósol..remélem senki nem veszi komolyan!XD

Amúgy meg ha akarsz tudni valamit előző életedről,akkor egyrészt legalább 18 éves korodig várj,különben bele is lehet őrülni!A módja pedig a korregresszió,amit hipnotizőr művel,a regresszió az az,amikor előző életbe visznek vissza,a progresszió pedig,amikor a nekünk jövőben lévő előző életedbe visznek vissza,mivel odaátt nincs idő,így simán lehetett az előző életed pl 2035-ben..A másik módja egy kineziológus,de nem mindegyik vállalja,mert ha jól tudom,nem arra való..mindenképp várj vele,ne legyen semmi gáz!

2010. máj. 19. 21:15
 13/42 anonim ***** válasza:
81%
még valami,ezen a földön senkinek sem volt szép élete!Nem nyaralni jöttünk,hanem tanulni,fejlődni,tapasztalni,és cselekedni.
2010. máj. 19. 21:17
 14/42 anonim ***** válasza:
79%

Engem az egyik ismerősöm vitt vissza,de ő szakértő,orvos..Én csak ki szerettem volna próbálni ,folyton fájt a fejem,visszavitt és fejbelőttek...már nem is fáj...

Szóval keress fel ilyen embert...de orvost,aki érti a dolgát,mert ott maradhat az ember...

2010. máj. 19. 21:31
 15/42 anonim ***** válasza:
42%
pszihiátert
2010. máj. 19. 21:32
 16/42 anonim ***** válasza:
66%
Aki hisz a reinkarnációban, annak ajánlom a buddhista tanok olvasgatását, tanulmányozását.
2010. máj. 19. 23:43
 17/42 anonim ***** válasza:
66%
Egyébként ugyan ez e tudat voltál előző életedben is, sőt az előző egymillió életedben is. Csak túl erős az egód, az én-képed ahhoz, hogy levetkőzd.
2010. máj. 19. 23:46
 18/42 anonim válasza:
34%
Inkább készüljél a középiskolára fiam, mert nehéz lesz a matek nagyon, abban mélyülj el inkább! Ja, és ha az én kezeim alá kerülnél, feltétlenül szólj, hogy érdekel ez a téma, hogy tudjam, hogy te vagy és én majd segítek neked, hogy legyen gondod másra, ne erre fiam!
2010. máj. 21. 02:50
 19/42 A kérdező kommentje:
Jólvan fiam! Nem vagyok fiú ok és nem a magá amúgy meg jó vagyok matekból
2010. máj. 21. 07:05
 20/42 A kérdező kommentje:
Nem tudok privát e-mailt küldeni neked első
2010. máj. 21. 07:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!