Hogy derithetném ki hogy ki voltam előző életemben?
na ez a link aztán annyit ér mint egy darab xar!Se órát,se helyet,semmit nem kell beírni?Valyon hány ember született azon a napon,amikor én?Akkor az mind dél afrikai,és író???Ezt a gázt.. :DDD én baromira hiszek az ilyesmiben,reinkarnáció,stb,de ez akkora parasztvakítás kb mint a kártyajós számítógépes program..mikor számítógép jósol..remélem senki nem veszi komolyan!XD
Amúgy meg ha akarsz tudni valamit előző életedről,akkor egyrészt legalább 18 éves korodig várj,különben bele is lehet őrülni!A módja pedig a korregresszió,amit hipnotizőr művel,a regresszió az az,amikor előző életbe visznek vissza,a progresszió pedig,amikor a nekünk jövőben lévő előző életedbe visznek vissza,mivel odaátt nincs idő,így simán lehetett az előző életed pl 2035-ben..A másik módja egy kineziológus,de nem mindegyik vállalja,mert ha jól tudom,nem arra való..mindenképp várj vele,ne legyen semmi gáz!
Engem az egyik ismerősöm vitt vissza,de ő szakértő,orvos..Én csak ki szerettem volna próbálni ,folyton fájt a fejem,visszavitt és fejbelőttek...már nem is fáj...
Szóval keress fel ilyen embert...de orvost,aki érti a dolgát,mert ott maradhat az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!