Ti hisztek a reikarnációba?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre és ez olyan furcsa,hogy édesanyámat látom az 5 hónapos fiamba nem is magunkat.Édesanyám sajnos meghalt elég régen.De olyan mintha ő lenne csak kicsiben.Lehet ennek lelki oka van2017. jún. 12. 17:41
11/15 anonim válasza:
Simán felismerhetünk embereket előző életekből.
És amit a kérdésben felvetettél, az sem lehetetlen.
Az ilyesminek nagyon kicsi az esélye, de nem lehetetlen.
12/15 anonim válasza:
Utolsó kettő! Én vallásos vagyok, de azért ha patadobogást hallok, először lóra gondolok, nem unikornisra. Itt van egy teljesen racionális magyarázat, a genetika. Miért kell rögtön csodával magyarázni a dolgokat?
13/15 anonim válasza:
#12, Ez nem csoda, az én életemben már teljesen normálisnak tekinthető. Hogy lenne már genetika egy olyan felismerés, akivel ebben az életben még nem találkoztál? Amikor megtaláljuk a lelki társunkat és felismerjük, tény, hogy egy ideig kapkodjuk a fejünket, hogy akkor kik is vagyunk, honnan jöttünk, de hozzá lehet szokni :) (#11)
14/15 anonim válasza:
En mar nem hiszek semmiben. Ase biztos, hogy en mar elek.
15/15 Piert válasza:
Nem. Előző életemben se hittem benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!