Vannak itt olyan emberek, akiket érdekelnek a csakrák és\vagy a meditáció?
Olyan szempontból érdekelnek, hogy az általam eddig olvasottak szerint az ember teljes lénye állítólag a csakrák működésétől függ. Továbbá sok dolgot olvastam a lélekvándorlásról és buddhizmusról is. A többi vallással ellentétben volt valami, ami megfogott benne. Elsősorban az, hogy az ember nincsen semmilyen felsőbbrendű hatalomnak, hanem csak saját magának alárendelve. Tőle függ, hogyan alakítja az életét és nem valamilyen "felsőbb istenségtől". Ezt pedig le lehet vezetni a mindennapi életre is.
Pl. amit a csakrák alulműködésének tüneteiről írnak:
Állítólag ha a csakrák "bezárulnak" vagy "alulműködnek", akkor jönnek elő a szövegben szereplő negatív tünetek. Nálam elég sok jelen van ezek közül, ezért is érdekel ez a téma. Magyarul hogy lehet ezeket orvosolni.
DE - és ezt hangsúlyozni akarom - az egy dolog hogy mit gondolok valamiről és mit tapasztalok a valóságban. Magyarul a "hiszem ha látom" elvét követem. Muszáj, mivel jelenleg egy olyan világban élünk, ahol mindenütt hazugság veszi körül az embert.
Nagyjából a 9-es válaszoló ugyanazokat mondta el, amit én is gondolok. Rugalmas vagyok, nem utasítok el elvből mindent, ami nem illik az ember hétköznapi felfogásmódjába (magyarul nem vagyok pozitivista). Ugyanakkor nagyon hiszékeny sem vagyok és alapvetően minden dologban kételkedem, amíg nem tapasztaltam meg a saját bőrömön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!