Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van olyan meditáció amivel az...

Van olyan meditáció amivel az előző életedbe láthatsz?

Figyelt kérdés
2015. aug. 29. 12:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Én találkoztam már meditáció során korábbi arcaimmal, de ez nem egy speciális vezetett meditáció, csak így sikerült. **-n szoktak utaztatni, de nem feltétlen jó ötlet, nem véletlen nem emlékszünk előző életeinkre!

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2015. aug. 29. 13:29
 2/13 A kérdező kommentje:
Rendben. köszönöm szépen... Mindig szoktam tanulni a hibáimból... az előző élettel is ez volt a célom de úgy néz ki csak akkor tudok meg dolgokat az előző életemből ha készen állok rá.
2015. aug. 29. 13:44
 3/13 Duenna ***** válasza:
39%
Asztrálutazás! Olvasd el: Richard Webster "Asztrálutazás" című könyvét: [link]
2015. aug. 29. 13:50
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
van, reinkarnációs hipnózis, vagy reinkarnációs utazás-nak hívják, senkinek nem ajánlom, nincs sok értelme, szerintem általában nem is az előző életedet látod, de vannak más veszélyei is.
2015. aug. 29. 14:10
 5/13 anonim ***** válasza:
73%

Nekem úgy, hogy közben "irányítottak", vagyis mellettem valaki mondta közben az instrukciókat, valamennyire sikerült. Sajnos kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, de rémálmok gyötörtek állandóan, és azt tanácsolták, hogy menjünk vissza az előző életeimbe, megkeresni a gyakori rémálmok okát.

Azért is vagyok szkeptikus, mert ez nem olyan volt, mint ahogy sokan elképzelik, hogy ott vagyok előző életemben és látom mit csinálok, hanem inkább ilyen megérzések voltak. Saját magam mondtam a "sztorit", hogy épp hol voltam, milyen volt a családom, stb.. Mintha közben találtam volna ki az egészet, a fantáziám szüleményeként.

Viszont szkeptikusságom csökkent, mivel elég nagy valószínűséggel megtaláltam/tuk az okát, hogy miért gyötörnek sokszor indokolatlanul rémálmok, milyen "lelki háttere" volt a dolognak, akár az előző életeimben. Attól a naptól kezdve nem voltak rémálmaim.

Szerintem keress fel olyat, aki ért ilyesmihez és szívességből is segítene neked. Magadtól nehezebb lenne.

2015. aug. 29. 14:51
 6/13 anonim ***** válasza:
18%
Nem, mert nincs előző élet. De a hülyéknek elég az a tudat, hogy van.
2015. aug. 29. 15:47
 7/13 anonim ***** válasza:
67%
Van. Bár nem kifejezetten erre szolgál, de már másoktól is hallottam, hogy "véletlenül" előző életre kezdtek el emlékezni, átélni az élményeket. Velem is ez történt.
2015. aug. 29. 17:25
 8/13 Duenna ***** válasza:
45%

5-ös!

Ha sikerült problémádat megoldani hipnózissal előző életbe való utazással, akkor ne legyél szkeptikus a módszert illetően. Az első 1-2 korregresszió pontosan olyan, ahogy leírtad. Ha többször csináltátok volna, sokkal élethűbb és valóságosabb képet láttál volna önmagadról. Saját magad hipnózisban nem találsz ki különböző sztorikat, azok, amiket te éreztél, azok valóságok voltak, és nem kitalált történetek.

2015. aug. 29. 20:10
 9/13 anonim ***** válasza:
65%
Duenna! 5-ös vagyok. :) Köszönöm a megerősítést, mivel valóban megoldódtak a problémáim, így én is afelé hajlok, hogy sikerült az "utazás". :) Sajnos lepontoztak, de én csak egy saját élményt osztottam meg, nem tudom, hogy ez miért probléma, főként ebben a témakörben. :)
2015. aug. 29. 20:19
 10/13 Duenna ***** válasza:
67%

9-es!

Azért pontoztak le, mert vannak "hivatásos" lepontozók, akiknek az a "feladata", hogy mindent, ami nem ateista-materialista-liberalista, azt mindent le kell nekik pontozni! Nem valamiféle tudásból. Csak úgy elvből. Vagy inkább elvtelenségből.

2015. aug. 29. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!