Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogyan láthatom az embereket...

Hogyan láthatom az embereket körülvevő aurát?

Figyelt kérdés
Üdv, utánanéztem google-n, van rá módszer de hosszú és szemfejlesztő tréning kell hozzá és jó koncentrálóképesség. Mint mér tudjuk a technológia megelőzi az emberi képességeket minden téren. Arra volnék kiváncsi, hogy nincs valamilyen szemüveg vagy ilyesmi ami érzékeli az auráját az embereknek és láthatod ha felveszed hogy egy zöld stb burokba vannak? Ne nevessetek ki, én lehetségesnek tartom főleg hogy még szabad szemmel is látható az ügyesek számára, és vannak ultraibolya-mérő műszerek, ezért kérdezlek titeket. Ill, hallottam hogy a fényképeket is módosítani lehet úgy, hogy látszon a fényképen szereplő emberek aurája, megfelelő színekben, hogyan lehetne megcsinálni, mit kell tenni a képpel? Mert midnenhol csak írnak róla de a hogyan-t kihagyják. :/ Köszönöm a válaszokat!

2015. jan. 23. 20:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
29%

Aura: a migrénes fejfájást előre jelző tünetegyüttes.

Aura tünetegyüttes: a migrénes fejfájást és az epilepsziát megelőző tünetegyüttes közötti hasonlóságok, eltérések és összefüggések.

Másfajta aura nincs.

Szem-kifárasztással lehet látni színeket, de az nem "auralátás".

"Auralátást" eddig soha senkinek nem sikerült bizonyítania.

2015. jan. 23. 21:07
 2/13 anonim ***** válasza:
36%
Erre nincs se szemüveg, se gép, se semmi, az aurafotózás is kamu. Ráadásul eleve nem a szemedet kell fejlesztened, hisz az nem erre van kitalálva. Az egyetlen megoldás, ha aurát akarsz látni, az önfejlesztés, lehetőleg kerülve az önbecsapást. Nem mindenki alkalmas rá, és nem egyforma a képesség mértéke sem.
2015. jan. 23. 21:15
 3/13 Ozmium42 ***** válasza:
28%
Nem létezik az aura. Ha lehetne látni, vagy műszerrel mérni, akkor evidens lenne, de mivel nem lehet, ezért csak egy kitaláció, amit körbeírnak halandzsával.
2015. jan. 23. 21:27
 4/13 bollocks ***** válasza:
56%
Egy liter jó kis házipálesz után látni fogod.
2015. jan. 24. 00:35
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Miből van az aura? Mit szeretnél látni?
2015. jan. 24. 08:01
 6/13 Legoman ***** válasza:
7%

A 2. válaszoló igazat beszél. Erre nincs műszer, se semmilyen technológia, és soha nem is lesz.

Az aurafotózás se igazi. Hisz a photoshop-al bármit odaszerkeszthetnek.

És nem a szemedet kell fejleszteni, azzal nem mész semmire, de tény, hogy erős koncentráció kell hozzá, de nem is. Nem magára az aurára kell koncentrálni, hanem az aura mögé, az aurára soha nem koncentrálunk, mert nem fog megjelenni.

Igazából lehet érezni az aurát, de ezt egy műszer nem fogja tudni érezni. Az ember viszont tudja érezni. :)

2015. jan. 24. 09:57
 7/13 A kérdező kommentje:
5, a fény egy fajtája mi az emberi szem számára alig látható. 6, nekem ne mondd, hogy van olyan amit egy gép nem lát de egy ember igen. veled nem értek egyet.
2015. jan. 24. 12:17
 8/13 anonim ***** válasza:
39%

Szívj egy kicsit,azután látni fogsz aurát!

Nem létezik semmi féle aura,meg semmi féle hókuszpókus,ez hülyeség!

2015. jan. 24. 14:51
 9/13 anonim ***** válasza:
54%

Higany gőzének belégzésével!

Igaz, mérgező, de szinek látását okozza.

2015. jan. 24. 17:01
 10/13 anonim válasza:
40%
Ez hülyeség, hogy nincs semmi féle aura. Fehér fal\takaró\stb. előtt nézd a kézfejed, így tudsz gyakorolni. Én 12 vagyok, és 11 éves koromban néztem először így a kézfejem, 37 perc után megjelentek
2015. júl. 30. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!