Meditációval vagy valamivel meg lehet tudni, hogy mi az életem célja mi az életutam ebben az életben?
Az életutad az, amit élsz. A főbb körülményeket, az életed meghatározó vonásait megtervezed a leszületésed előtt, hiszen tudod, hogy mit kell megélj, megtapasztalj az előző életed következményeként. Tehát ezen lényeges változásokat már nem tudsz tenni, amit a sors felkínál neked, ami az életben történik veled, az az életutad.
Az életcél pedig az, amihez a lelked mélyén a legjobban van kedved. Pontosabban amit a legjobban tudsz csinálni, amihez a legnagyobb képességed van. S nagyon fontos, hogy ezzel a valamivel másoknak tudsz jót tenni, másokat tudsz szolgálni. Ilyen mindenkinek van, még annak is, aki először ezt tagadná is, van nem is venné észre. Leszületésed előtt olyan testet választasz magadnak, amely az általad kívánt cél megvalósítására a leginkább alkalmas.
Tehát bár meditációval is lehet, hogy meg lehet ezeket tudni, de nem szükséges hozzá.
Az általános célja az életnek a fejlődés. Ez lehet tudatos és nem tudatos, de a lélek mindig olyan életet "választ" magának, aminek során megtapasztal valamit, ezáltal fejlődik.
Ha konkrét válaszokat akarsz...
Tudatos álom: "csak" a tudatalattid fog válaszolni, de lehet, hogy az is elég.
Asztrálprojekció.
Vagy lépj kapcsolatba valamilyen magasabb rendű entitással, és kérdezd meg.
Ez a három ötletem van.
Próbáld meg azt csinálni,amit:
-szeretsz
-értesz hozzá.
Persze ,nem mindenki objektív.Ebből vannak a tragédiák.Vagy nincs rá lehetőség. Nem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!