Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi van a halal utan szerintete...

Mi van a halal utan szerintetek? Es miert? Minden velemeny erdekel

Figyelt kérdés
2017. ápr. 7. 18:24
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Tegyuk fel,h igaz..akkor mi a folyamat pontosan? Meghalunk aztan ra egy masodpercel mar "mukodunk" ujra csak test nelkul? Es aztan? Jonnek a "segitok" es elemezzuk az elozo eletet?
2017. ápr. 9. 11:50
 12/22 anonim ***** válasza:
Bármi előfordulhat:D
2017. ápr. 9. 12:17
 13/22 anonim válasza:
50%

Szerintem, olyan mint amikor elalszol és mikor nem emlékszel másnap, hogy mit álmodtál.

Elalszol.. és nincs semmi. Persze, ha mákod van.. ha előtte szenvedsz, esetleg szenvedve is halsz meg... hááát.. akkor talán még várja is az ember? Talán megnyugvás?

Egy biztos, van amikor van az a pont, hogy csak úgy elfogadod.. pláne, ha nem nagyon szenvedsz, hanem csak úgy elmész. Megbékél vele az ember.

2017. ápr. 9. 20:42
 14/22 A kérdező kommentje:

Nem tudom, h melyik az ijesztobb,ha van valami,vagy ha nincs...mert,ha nincs,akkor a lelek is ertelmet veszti szamomra..es nagyjabol minden ki###szott mindegy

Talan egy harom vagy negy eves kolykot kene megkerdezni

Lehet,h hulyen hangzik,de megeshet,h tobbet tudnak

2017. ápr. 9. 22:07
 15/22 Horváth Zsombor 2 válasza:

Hát szerintem, csak nem lesz úgy simán vége mindennek. Valami biztosan lesz, de azt lehet, hogy jobb is akkor megtudni.

Annyit még, hogy volt erről szó, hogy nem a halál után, hanem az élet után meg ilyenek, de tulajdonképpen, ha a halált nem úgy értelmezzünk, mint egy állapotot, amiben benne vagyunk (leszünk), hanem a halál pillanatát, akkor semmi baj azzal, hogy "a halál után", mivel ugyebár ez esetben egy pillanat utáni dolgokról van szó. A halál pillanata után van a halál állapota. Azért ez érdekes, nem?

2017. ápr. 10. 20:51
 16/22 anonim válasza:
A halál után eszünk, iszunk és elmondjuk, hogy milyen jó ember voltál. :)
2017. ápr. 11. 13:20
 17/22 Bandus2000 válasza:
Ha valaki meghal attól még a világ nem szűnik meg létezni. Ilyen tényről, hogy tudatunk nem azonos a fizikai testünkkel még nem halottam... amennyiben thoomas26 "tényeinek" van bármiféle valóságalapja átszúrhatnák a fejét egy betonvassal (v kettővel) és ő ezek után fennakadás nélkül folytatná napi teendőit mivel az elméje úgysem sérül.
2017. ápr. 11. 21:37
 18/22 Rakszegi Napsugár válasza:
Az élet után halál jön. Nincs megszabva hogy mikor,lehet két nap múlva, de lehet ha százegy éves leszel.Szerintem ez attól függ hogy mennyire végzed jól a dolgodat a földön . Ha hívő ember vagy,márpedig én igen akkor tudod hogy van a pokol és az élet . Én szerintem ha.mindent úgy csinálunk amit az Isten elrendelt akkor mennybe kerülünk és továbbra is élni fogunk.Ott Isten szolgái leszünk. A pokolba az ördögöke, ahol a földön élő emberek gondját fogják megnehezíteni.De én még rá érek ezen gondolkodni , egy 13 éves fejjel ennyit tudtam leírni. Remélem segítettem ezzel neked.Napsugár
2017. ápr. 13. 08:41
 19/22 anonim ***** válasza:
Üdv a halál utáni élet nem bizonyított, bár rengeteg beszámoló van amiket emberek átéltek. Az ilyen átélés után két helyről szoktak visszatérni 1 menny 2 pokol. Tehát ez hit kérdése van aki elhiszi van aki nem. Én pl elhiszem de bizonyítani nem tudom ez inkább belső meggyőződés. Vélemeényem azonos a bibliával olvasd el a bibliában a Lukács evangéliuma 16. fejezet 19. versszakától egészen a 17. fejezetig. Igazából ettől jobb képet nem igazán fogsz kapni a kérdésedre. Üdv.
2017. ápr. 13. 09:07
 20/22 fogd ***** válasza:

Kérdezd meg a teremtőidet, aki nem más mint Apád és Anyád.

"Látjátok feleim, mik vagyunk. Por és hamu vagyunk"

A FANTAZMAGÓRIÁT előnyben részesítheted, a valósággal szemben, ha szereted a mesevilágot, de a továbbiakban legfeljebb EMLÉK lehetsz addig amíg él olyan aki ismert!

2017. ápr. 13. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!