Ez bizonyíték a reinkarnációra?
Figyelt kérdés
Ez a macska úgy viselkedik, mintha kutya lenne. Lehet előző életében az volt és emlékszik rá?
https://www.youtube.com/watch?v=8ZuCT4PmurY
2017. márc. 27. 11:22
11/15 anonim válasza:
Rainkarnációról tudni kell hogy nem úgy működik hogy ma ember vagy aztán holnap meghalsz és hal leszel. ember csak ember lehet hal csak hal. Ezt nem én mondom hanem a reinkarnációval foglalkozók.
12/15 A kérdező kommentje:
De ezt mi alapján mondják?
Én ezeken a megállapításokon erősen érzem annak az utóhatását, amikor az emberek még alacsonyabbrendűnek kategorizáltak be minden élőlényt. Illetve létezett ez a fajta rendszerezés.
Egy hal és egy ember mögött is pontosan ugyanakkora fejlődési út van, csak mindegyik másra van specializálódva.
2017. ápr. 29. 12:10
13/15 anonim válasza:
Valakitől azt hallottam amúgy nekem fogalmam sincs hogy ugye az embernek van teste lelke szelleme; és a szellem az ő maga. És hogy az állatoknak nincsen szellemük, csak testük és lelkük van, tehát ők így nem tudnak újjászületni. Nekik őszerinte nincs, ami továbbmenjen, vissza, haza, a Mennybe, ők csak itt generálódtak. Amúgy énszerintem ugyanabban a fajban kéne kiteljesedni, a "maxra" felfejlődni, amelyikben előszőr inkarnálódtunk, születtünk le, mert nem lenne értelme, hogy akkor újra -és újra kezdjük mindig másik fajban, az viszont elég durva lenne, hogyha valaki például tényleg folyton csirkeként reinkarnálódna, és mindig egy tálban kötne ki, hogy újra és újra ezt kéne átélnie. Meg hogy akkor pl nagypapa akként reinkarnálódna és őt is megennénk, vagy ilyesmi. Amúgy hát nem tudom, mondjuk nem is feltétlenül ugyanabban a fajban kell kiteljesedni, hogyha valaki csak megtapasztalásokat gyűjt. De amúgy elvileg Isten mindennel ezt a Világot nekünk azért adta, hogy megtapasztaljunk benne, és hogy elvileg Isten gyermekei vagyunk. Meg nemtom, akkor eszerint az állatok színesíteni lennének benne, vagy nemtom. Amúgy valaki szerint az állatoknak csoportlelkük van, amúgy láttam már olyan állatot, amelyikben állítólag kutya meg rókavér is volt. Na szóval, hogy ha az egyik meghal , akkor a többi fajtársa között szétoszlik az ő lelke. Tehát nem hal meg, hanem szétköltözik a többi élő példányba, kicsikbe is, nagyokba is. Másik valaki meg azt mondta, hogy szétszóródnak az energiái, és az elhalás helyén ott táplálja a környezetet, főleg ott, de onnan árad szét, és ahogy haladunk onnan elfele, egyre kevésbé érvényesül. Amúgy én ezeket nem tudom, fogalmam sincs.
14/15 anonim válasza:
Ja meg láttam valami olyan kutyát is, akit kacsák neveltek;szóval amilyen környezetben van, onnan veszi fel a tulajdonságokat, és a kutya úgy járt, úgy totyogott, mint egy kacsa. Szóval pl lehet, hogy az a macska összebarátkozott egy kutyával, vagy csak jól megfigyelte, és akkor tőle átvett 1-2 dolgot.
15/15 anonim válasza:
Nem létezik se reinkarnáció se karma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!