Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mit számít mindez?

Mit számít mindez?

Figyelt kérdés
Néha úgy érzem, hogy valójában teljesen jelentéktelen minden! Ez az egész hely végső soron számít valamit, hogy mit érünk, el, hogy nagymenő gazdag, vagy szegény hajléktalan nem számít meghalunk. Talán pár évig emlékeznek majd ránk, de jelentéktelenek vagyunk, mi csak kis miliméter vagyunk azon a nagy vonalzón. Talán a tetteinknek lesznek következményei, talán nem meg akarunk felelni a társadalmi elvárásoknak, és miért saját magunkat fogjuk elpusztítani. Talán ez az egész hely csak egy virtuális világ, ahol futó programokként élünk, és már előre meg lett írva minden cselekedetünk, talán le kéne sza*ri az egész életet számít valamit. Élünk tanulunk, szakadásig dolgozunk, és miért, mert ezt követeli meg a társadalmunk. Valójában senkinek nem számítunk.. az élet megy tovább, mi pedig ismétlődünk.. talán ez az egész egy örök körforgás, amiből nem lehet felébredni, hogyan találjuk meg önmagunkat?
2017. febr. 16. 16:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%

"Ha egymilliárd évig élnénk akkor sem változna semmi elérjük a céljainkat, családot alapítunk, dolgozunk stb. És? ennyi lényegében ha az egész emberiség kihalna kinek számítanánk? Fontosnak tartjuk magunkat, de valójában közel sem vagyunk olyan fontosak, mint amennyire azt hisszük, ha ez a bolygó négymilliárd éves, akkor ez a pár x évtized, amit itt eltöltünk nyom valamit a latba?"

Szemlélet kérdése az egész. Ha a fizikai világot tartod elsődlegesnek, akkor a mi kis 10x évnyi életünk, vagy egyáltalán az emberiség léte nem számít (sőt, tulajdonképpen üdvös, ha nem létezik) a bolygó egészségét nézve.

Ha a lelki fejlődést tekinted célnak, akkor ki kell lépni a materializmus keretei közül, és feltételezni kell a fizikai világon túli létezést, hiszen csak akkor nyer értelmet a lelki fejlődés, egyáltalán a lelki tényezők elsőbbsége. Ekkor a fizikai lét törvényszerűségei (hogyan tartjuk fent magunkat, milyen minőségű életet élünk stb.) másodlagossá válnak.

"Talán nem arra teremtettek minket, hogy dolgozzunk, meg tanuljunk, meg amit a társadalom diktál, talán teljesen más a jelentőségünk, ami nem tud megnyilvánulni mert elnyomtuk magunkban, vagy ezt kívánja a rendszer. Talán nem is gondolnánk, hogy mikre lehetnénk képesek,, mindent racionális alapon közelítünk meg, talán sokszor ez a bajunk"

Szerintem jó helyen kapizsgálsz, amit most élünk a földön, az egy mátrix, egy önmagunk által kialakított, korlátozó mátrix. Nem azt mondom, hogy meg lehet teljesen haladni, mert enni-inni-aludni stb. kell, tehát a fizikai igényeket ki kell elégíteni, és ezt a mátrixon (fennálló társadalmi/gazdasági/politikai rendszer) belül egyszerűbb, mint azon kívül.

Igen, a földi lét is ennél sokkal többről szól, amiket leírtál, rengetegen tapasztaljuk, de elnyomjuk már idomított módon, nem tartjuk fontosnak, lehetségesnek stb. pedig valószínűleg éppen olyan érvényes tapasztalat, mint fázni vagy örülni.

2017. febr. 17. 09:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Szimuláció , nem szimuláció ?

Én pontleszarom !!! Ahelyett ,hogy baromságokon gondólkodsz inkább vegyél pálinká ,vagy egy üveg bort !

Monjuk engen nem érdekel felőllem kanás bort is vehetsz .

Van aki megissza azt is ...

Jó azért nem teljessen hülyeség ,de biztos nincs beírva ,hogy mi legyen, ha szimuláció akkór is te döntesz !

Ezt kifejtette már Stephen Howking is .

Céljaim nekem is vannak ,kőll is ,hogy legyen .

Különben értelmetlen lenne minden .

Van ki az apró élvezeteknek él hetihétszer bebaszunk ,szipózunk szívjuk a' s_zar cigarettát !

Lehet ezt magassabb szinvonalban is ; nem baszunkbe minden nap és csak jó piát iszunk ,cigi helyett pipa vagy szivar.

Esetleg ha már nagyon szipözni akarunk a', kokain ,de 60 000 ft 1g !

Az oroszoknak monjuk ,volt 1kg 96% "pure " tiszta kokojuk kb 270 000 ft ért.

Ezt hagyuk is a' földi embereknek drága .

Én sokat gondóltam a' múltra is ,rájöttem minden úgy volt ahogy a' nagy könyvek könyvébe csak átértelmeztük .

A' teremtőink az "anunaki faj " ,ők csinálták a' reptiliánokat is ,nem a' drákót .

Az ember gyenge volt nem tudott lazadni több kelett belőlle ,mert gyengébb volt egy reptiliánnál .

Ők elmentek mink itt hagytak ,utána el is üldözte őket valami csillagközi tanács és csináltak birodalmat .

A' szűrkéket is elkéne innen ba_szni a' pi_csába ,mert elviszik és nincsenek tekintettel a' méltóságukra ,személyi szabadságukra !

Erre is kéne valami az emocionális lények jogaira .

Foglalkozz a' jelennel ! Ha negdől a' világnézeted akkór jól beiszol ,másnap ha vége a' fejfájásnak újra gondólsz mindent .

Maradtam tisztelettel: Miklós

Jó utat és sok szerencsét ,éljen Magyarország !

2017. febr. 17. 20:19
 13/14 anonim ***** válasza:

270 000 írtam volna ?

2 700 000 ft

2017. febr. 18. 21:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Velő sztem jó helyen kapzsgálsz. :D Kérdező te önmagadat ismétled, és 11-es te túl sokszor nézted meg a mátrixot. Szakértetlen vagy.
2017. febr. 19. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!