Ajánlhatok könyvet?
Azoknak akik keresik az igazságot és azoknak is akik hitetlenek bármiféle felsőbb erő - Isten létezésében. .
A Kételkedőknek első körben az ERŐ kontra erő című könyvet ajánlom, mely tudományosan bebizonyított tényeken alapul.
A keresgélőknek akik érzik-hiszik-tudják, hogy valami van de nem látják át az egészet, nekik pedig a "Beszélgetések Istennel" című 3 részes sorozatot. A 2. része az egész világ problémájáról szól, az lehet kicsit unalmasabbnak tűnik az első és a harmadik résznél, de azt is érdemes elolvasni, ezt csak azért írom, nehogy elvegye a kedvét bárkinek is hogy bele se kezd a 3.-ba, mert ott még nagy kérdésekre fogja megtalálni a választ. :) Mindegyiket megtaláljátok a neten, nem kell könyvesboltba rohanni... :)
:) az ERŐ kontra erő még véletlenül sem vallásos mint írtam, az egy tudományos könyv...
a 2. a címe alapján tényleg annak tűnik, de az sem az... én más címet adnék neki... de nem én adtam neki címet...
tudod mit? leírom neked nagyon tömören miről is szól az ERŐ kontra erő... tényleg nagyon érdekes olvasmány...
Szóval David R. Hawkins pszichiáter rájött arra, hogy az emberek karizom erejének és elgyengülésének a megfigyelése által, meg tudod állapítani, hogy az illető igazat vagy hamisat állít-e... ez volt az első megfigyelése majd elkezdett tovább tesztelgetni, hogy mik azok amit így meg lehet állapítani... rengetek kísérletet végzet, több 10 000 emberen a világ minden tájáról... (persze akkor már voltak segítői, mielőtt ebbe belekötnél, hogy na tuti hogy körbeutazta a világot.. :D) rájött arra is pl, hogy ha két tök ugyanolyan borítékba beteszed mondjuk az egyikbe Hitler képét a másikba Teréz anyáét, annak ellenére hogy nem látod, és nem tudod kinek a képe van a borítékba, mindenkinek Teréz anya (tehát aki mint ember jó) képénél maradt erős a karja míg Hitlerénél elgyengült.. és nem 60-40% -os teszteredmények ezek, hanem 100%-os teszteredmények... Nagyon sok mindent végig visz a könyv... felállítottak egy igazság szintet is 0-1000 közötti tartományba, hogy minél több-szélesebb körű vizsgálatokat tudjanak végezni.. vallásokat hagyjuk... ha elolvasod megtudod, melyik vallás milyen szintű igazságot tartalmaz :) én katolikusként nevelkedtem, a katolikus vallás 550-es szint körül mozog... erről ennyit... tehát mint látod, az égvilágon semmilyen vallási alapja nincs ennek a könyvnek... tényleg nagyon érdekes minden szinten, bárkinek bármikor... megtanulhatod te is használni és tudod majd mikor ki hazudik neked :) De ennél sokkal több vizsgálat és eredmény van leírva a könyvben, én most csak tényleg nagyon tömören foglaltam össze... ha valaki úgy dönt elolvassa tudom, hogy nagyon érdekesnek fogja találni... :) Látod? semmi vallási alapja nincs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!