Hipnózis és telepátiát szeretnék tanulni légyszíves ajálljatok nekem könyvet amiből valamenyire elsajátíthatom. és honnan?
Megtanulható a telepátia.
De két személy kell hozzá, akivel megtudod tanulni. Vannak gyakorlatok. De ehhez nincs technika, mert mindenkinek saját technikája van, mindenkinél másként működik. Többször is teszteltem már a telepátiát, és eddig mindig eredményes volt, szóval létezik.
Megkértem az egyik barátomat, hogy segítsen nekem.
Mondtam, hogy gondoljon egy színre, küldje el nekem az információt, és én majd fogadom. 3/3-szor megmondtam egymás után 4-szer, hogy melyik színre gondolt. És olyan pontosan, hogy például világoszöld, sötétkék, világosbarna stb.
Azután cseréltünk, én küldtem neki az információt, és ő fogadta.
Ő is sokat eltalált, de 2-3-at tévesztett azt hiszem. Pedig elég nehéz színekre próbáltunk gondolni, olyanra, ami nincs körülöttünk.
Azután jöhetnek a bonyolultabbak. Képre kell gondolni és azt kell elküldeni neki.
Majd jöhetnek a betűk.
Azután rövid szavak.
Majd hosszabb szavak.
Azután egy mondat.
Majd két mondat.
stb.
Egyébként nem nehéz annyira, csak fárasztó, ha sokáig csinálod.
Az, aki vállalná, rajta tanulj hipnotizálni, őt nem lehet, ugyanis agyatlan!
Ki az, aki tudatosan vállalja, hogy gyakorlatlanságod, tudatlanságod miatt mentális sérültként élje további életét?
.
Telepátia?
Mint a rádió és a TV.
Vevő adó nélkül és adó vevő nélkül értelmetlen és felesleges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!