Azoknak akik keresik az igazságot és azoknak is akik hitetlenek bármiféle felsőbb erő - Isten létezésében. .
A Kételkedőknek első körben az ERŐ kontra erő című könyvet ajánlom, mely tudományosan bebizonyított tényeken alapul.
A keresgélőknek akik érzik-hiszik-tudják, hogy valami van de nem látják át az egészet, nekik pedig a "Beszélgetések Istennel" című 3 részes sorozatot. A 2. része az egész világ problémájáról szól, az lehet kicsit unalmasabbnak tűnik az első és a harmadik résznél, de azt is érdemes elolvasni, ezt csak azért írom, nehogy elvegye a kedvét bárkinek is hogy bele se kezd a 3.-ba, mert ott még nagy kérdésekre fogja megtalálni a választ. :) Mindegyiket megtaláljátok a neten, nem kell könyvesboltba rohanni... :)
és honnan tudhatjuk,hogy pont ez az igaz,amit ezekben a könyvekben írnak?
2017. jan. 25. 15:22
2/12 anonim válasza:
*ez az igazság
2017. jan. 25. 15:22
3/12 A kérdező kommentje:
azért mondtam, hogy a hitetlenek olvassák el az elsőt... az "tudományos" könyv.. de tudod mit, nem kell hogy elhidd... csak olvasd el :)
2017. jan. 25. 18:02
4/12 anonim válasza:
Nem kötekedésből, de az akit érdekel a tudás, az megleli a saját útját feléje.
Az lehet, hogy számodra ezek a könyvek adták meg a választ, de valakinek semmit sem fognak mondani.
Kedves gesztus, de részben felesleges könyveket ajánlani.
2017. jan. 25. 18:41
5/12 A kérdező kommentje:
Teljesen megértem amit mondasz, viszont aki veszi a fáradságot és elolvassa a könyvet (esetleg könyveket) tudni fogja miért tettem ide ki... tudod aki nem hisz (esetleg nagy baromságnak tartja) a vonzás törvényét nem is fogja megérteni, ők el se fogják olvasni... viszont sokan vagyunk szerencsére akik keresik az okokat az összefüggéseket és én szeretném ha megtalálnák azt. Ha csak 1 ember úgy dönt, hogy elolvassa főleg a 2.-at már megérte :)
2017. jan. 25. 20:07
6/12 A kérdező kommentje:
feltennék egy kérdést nektek... hisztek-e abban, hogy minden okkal történik, vagy úgy gondoljátok hogy minden a véletlen műve? ha csak egy iciripicirit is hisztek abban, oka van a történéseknek, akkor tegyétek fel a kérdést magatoknak miért is olvastátok el ezt a kérdést? valamiért úgy éreztétek kíváncsiak vagytok nem tudjátok miért de mégis kíváncsiak voltatok... :)
2017. jan. 26. 09:37
7/12 anonim válasza:
Nem!
A magam útját járom a tanulásban.
Honnan tudjam, hogy te, név nélküli nem félrevezetni akarsz?
Ha az erő mibenléte érdekel, nem ismeretlen ajánlókra, hanem fizikakönyvekre hagyatkozom.
A vonzás törvényét a mágnesség és elektrosztatika résznél keresem.
2017. jan. 27. 05:45
8/12 A kérdező kommentje:
:) rendben... csak ne csodálkozz ha ezek után a könyv valahogy mindig az utadba kerül... lehet a buszon kapsz el egy beszédfoszlányt hogy erről beszélnek, vagy egy dalban hangzik el a könyv címe, vagy sétálsz az utcán rápillantasz egy könyvesbolt kirakatára és ott lesz... akkor majd kezdj el gondolkodni, addig meg keresd a "vonzás törvényét" a fizikában... :)
2017. jan. 27. 07:57
9/12 A kérdező kommentje:
sőt... még azt is megmondom, hogy nálad az ERŐ kontra erő fog felbukkanni... addig addig míg egyszer csak rá nem veszed magad, hogy elolvasd... :) aztán amikor elolvastad felteszed magadnak a kérdést, hogy hogy a fenébe lehet mindez? és akkor visszajössz ehhez a kérdéshez hogy megnézd mi a 2. könyv amit ezután ajánlottam... :)
2017. jan. 27. 08:18
10/12 anonim válasza:
Ha már könyvet akarsz ajánlani, akkor ne ilyen vallásos maszlagokat válassz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!