Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek létezik reinkarnáció?

Szerintetek létezik reinkarnáció?

Figyelt kérdés

2017. jan. 7. 19:21
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Nem hittem benne, amíg el nem kezdtem emlékezni előző életeimre. Onnantól már nem tudtam nem hinni.
2017. jan. 12. 12:59
 22/40 anonim ***** válasza:
Nem létezik.
2017. jan. 12. 14:23
 23/40 anonim ***** válasza:

én ez a 'szeretnék benne hinni' féle vagyok, mert adom buddhizmust, csak hát... fizikailag így... szóval tudományos oldalról kicsit nem valószínű (sőt, szinte lehetetlen inkább)

DE!

van egy ismerősöm, aki 3-4 éves korában elkezdett szüleinek mesélni az 1 vh-ból, hogy ő xy ember, és ott halt meg így... szülei elég érdekesen néztek (bár szülei buddhisták voltak), elmentek az adott csatának az emlékhelyére, és megtalálták annak az embernek ott a nevét felírva

igazából én is eléggé kételkednék ebben, de ismerős nem szórakozik ilyenekkel, és ezt is csak egyszer említette, mikor kérdeztem, hogy hogy hogy buddhista

szóval érdekesnek érdekes dolog

2017. jan. 12. 14:25
 24/40 A kérdező kommentje:

Csomó ilyen esetről olvastam, hogy kisgyerekek kezdenek el mesélni elképesztő precizitással az előző életükről.

Néha még idegen nyelveken is megszólalnak.

Máskor a regressziós hipnózis hoz vissza ilyen emlékeket.

2017. jan. 12. 14:56
 25/40 VikATanacsTalan ***** válasza:
#15: Szerintem ezt gondold át még egyszer. Az újraszületésnek nincs köze az abszolút jósághoz, vagy gonoszsághoz. A személyes felelősség kitörlése az ebben hívő emberek tudatából azért nem stimmel, mert épp az a lényege, hogy aki amilyen tetteket hajt végre adott életében, annak megfelelő következményekre számíthat. Akár ugyanabban az életében is, ha mondjuk nem fogadja el a reinkarnációt. A "nincs semmi a halál után, tehát nincs felelősség sem" elv a materializmus tanítása.
2017. jan. 13. 08:33
 26/40 anonim válasza:

pl politikusként?

2017. jan. 14. 10:42
 27/40 anonim válasza:

Irigylésre méltó magabiztosság!

2017. jan. 14. 10:50
 28/40 anonim ***** válasza:
Számít ez valamit kèrdező?
2017. jan. 14. 11:57
 29/40 A kérdező kommentje:

Nekem számít.

2017. jan. 14. 12:16
 30/40 anonim válasza:
Szerintem is létezik. Én is néha azt érzem, mintha emlékeznék az előző életemre.
2017. jan. 14. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!