Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek létezik reinkarnáció?

Szerintetek létezik reinkarnáció?

Figyelt kérdés

2017. jan. 7. 19:21
1 2 3 4
 11/40 anonim válasza:
100%
A párom már sokadik életét éli, lehet, hogy mi is, csak nagyon kevesen emlékeznek az előzőekre.
2017. jan. 8. 09:17
 12/40 anonim ***** válasza:
Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie
2017. jan. 8. 11:54
 13/40 Karenjeans87 ***** válasza:
én úgy vélem, ha jó emberek voltunk ebben az életben, a következőben ismét emberek lehetünk.Sőt meg is ismételjük előző életünk hibáit.Ha rosszak voltunk, akkor valami alantas lényként születünk újjá:)Úgyhogy csínján a gonoszkodással!Szép estét!:)
2017. jan. 8. 21:39
 14/40 anonim ***** válasza:

A "jó" és "gonosz" csak az emberek szintjén értelmezhető, egyébként, ha ismernéd a polaritás törvényét, tudnád, hogy mindkettő jogosan van jelen a világban és a pozitív és negatív nem jót és rosszat jelent. Lélekként ezek a földi fogalmak eltűnnek, a lélek értékeli, mit tett az életében, és eldönti, mit tesz majd a következőben, de nem ezen a szinten...

Tipikus nyugati karmaértelmezés, a földhözragadt fajtából.

Az ember pedig mindenképp emberként születik újjá.

2017. jan. 8. 22:21
 15/40 Helyes válasz ***** válasza:
0%
Nincs reinkarnáció.Beképzelik maguknak azok akik itt álltatnak téged.Egy időben én is álltattam magam ilyennel.A jó és rossz nem a lélek fogalmai.Van jó és van gonosz.A jó fogalma nem szubjektív,ahogy a rossz se.Csak légy józan,és gondold át.Ha nem lenne abszolút jóság,a világ anarchiába süllyedne.Azok akik a reinkarnációba hisznek, megcsalattatva vannak.A csaló célja pedig egyértelmű:A személyes felelősség (a jutalmazás,vagy büntetés)kitörlése a tudatukból.Így nem tudnak felelősen dönteni,menny és pokol között,esélyük sincs a felismeréséhez,hogy van elvárás feléjük,hogy jó helyre kerüljenek,így nincs reménységük se.Azok a népek fiai akik évszázadok óta a ebben a megcsalattatásban élnek, az egyik leg depresszióra hajlamosabb népek.Az élet kioltása is kissebb erkölcsi gátat jelent számukra,hisz az egy esély egy élet elv nem érvényesül gondolkodásmódjukban.
2017. jan. 9. 01:20
 16/40 anonim ***** válasza:
89%
Szóval egy ideig a reinkarnációval áltattad magad, de aztán úgy döntöttél, a mennyel és pokollal áltatni magad reálisabb? :D Hadd nevesselek ki, de olyan igazán hangosan. Köszi.
2017. jan. 9. 01:54
 17/40 anonim ***** válasza:

15#

Akkor most a budhisták, a hinduk,a lámák spirituális sátánisták stb követöi azok, akik gyerekeket rontanak meg, hazugsággal tömik az emberek fejét, vallási háború indítanak, nőket erőszakolnak embereket ölnek, gazdasági és világ hatalomra törnek, mindent és mindenkit leigáznak és elpusztitanak ami nem eggyezik a nézetükkel. És depressziósok meg szuicidek.Ja igen és még a földet is ők teszik lakhatatlanná.

Én kis naív meg azt hittem, hogy ezek az ábrahámita vallások elmeroggyant követői.

Hála fényességes tudásodnak - amit megosztottál velünk- mostmár nem tévedek el a jóság mennybe vezető útján. Mivel nem lépek rá !

És mindezért a mennybe jutnak. Én meg aki nem nem hiszek az ábrahámita mocsokban -szerintük a pokolra.

Mit tudnék neked mondani? A vak hit a legjobb páncél. Arról minden lepattan?

/ VZ /

2017. jan. 10. 06:10
 18/40 anonim válasza:
Ha Isten velünk, ki ellenünk?
2017. jan. 10. 18:37
 19/40 anonim ***** válasza:
Nem, már előző életembe sem hittem benne.
2017. jan. 11. 04:10
 20/40 Feca20 válasza:

Én a múltkor beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra...

Elvégre egyszer élünk! :D

2017. jan. 11. 12:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!