Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi a sorsfeladatotok?

Mi a sorsfeladatotok?

Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 13:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
41%

Szeretni egy férfit, akit aztán megajándékozok egy gyermekkel. hm, jó esetben, persze

De amúgy csak azt érzem hogy vár rám valami "nagy" dolog

2010. máj. 4. 15:25
 12/27 anonim ***** válasza:
nem tudom, de remélem jó irányba haladok vele :D
2010. máj. 4. 16:26
 13/27 anonim ***** válasza:
Hát azt még nem tudom, de már kaptam több kisebb feladatokat, és azokat próbálom megoldani :) Gondolom, minél többet oldok majd meg, annál közelebb kerülök a végső célomhoz.
2010. máj. 4. 17:05
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

A sorsfeladatát senki nem tudhatja pontosan.Képzeld csak el,akkor milyen sokan igyekeznének minél hamarabb letudni ezt a feladatot és "továbblépni"vagy épp húznák az időt,hogy minél később valósítsák meg,szóval elég kaotikus helyzet származna abból,ha az emberek tisztában lennének sorsfeladatukkal.És szerintem nem lenne boldog az az ember,aki pontosan tudná,miért kellett megszületnie.Semmi titokzatosság,varázs nem lenne már az életében.Ez az egyik dolog...

A másik az,hogy ott a szabad akarat,az ember bármikor dönthet úgy,hogy elfordul előre felvállalt sorsfeladatától.Persze,anélkül hogy tudatosan is felfogná,mit tett.

Aki boldog,elégedett az életével,sikerült neki az "önmegvalósítás",az nagy valószínűséggel a sorsfeladata szerint él.

Aki sehogyan sem találja helyét a világban az nagyon valószínű,hogy letért a sorsfeladatához vezető útról.

2010. máj. 4. 17:24
 15/27 A kérdező kommentje:
köszönöm,hogy megosztottátok velem gondolataitokat
2010. máj. 4. 18:06
 16/27 anonim ***** válasza:
segíteni másokon..
2010. máj. 4. 18:39
 17/27 anonim ***** válasza:
Nemtom, de már majdnem tudom hogy hol kezdjem
2010. máj. 4. 19:06
 18/27 anonim ***** válasza:
6
2010. máj. 5. 13:25
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Én tudom, hogy mi a sorsfeladatom, nem volt nehéz kitalálni, mivel minden jel arra utal. Viszont félek belevágni, ráadásként nem is tudom, hogy hol kezdjem. Ha ebben az életben nem teszem meg amire hivatott vagyok, akkor a következő életemben kell. Sajnos a feladatunk elől nem menekülhetünk...
2010. máj. 5. 13:40
 20/27 anonim válasza:
49%

Először is kár volt a csúnyán lejáratott és elcsépelt "Ezotéria" topicba tenned szerintem, legalább is nekem áltudományos sz*rságok jutnak erről eszembe.

Hogy jót is mondjak, azért volt kár, mert a kérdés maga érdekes és jó! :) Már az ókori görögöket is foglalkoztatta.

Nagyon ajánlom számodra Paulo Coelho: Alkímista c. könyvét , hangoskönyv formában le tudod szedni innét:

[link]

Megdöbbentő könyv, sok kérdésedre választ kaphatsz! ;)

2010. máj. 6. 07:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!