Szerintetek minden meg van írva? Vagy véletlenszerű az egész élet?
A kérdés érdekes, és nem lehet eldönteni se, nem választ, hanem véleményeket várok:) mert ebbe nem lehet megeggyezni.
Nálam sokszor volt, hogy egy döntés pillanatába eltűnődtem ezen is, hogy a döntés az enyém, vagy az egész meg van írva, akármelyik "utat" is válasszam.
szerintem meg van írva.. bár kitudja
Láttad múltkor a Fókuszt? Abban volt, hogy ősi pálmaleveleket találtak meg, amiken szerepel az életutad vázlatosan. Majd megkeresem youtube-on ha gondolod, szerintem érdekes volt:)
Én hiszem,hogy az élet teremtve volt.Ez alapján tanulmányozva a Bibliát,megtaláltam az élet értelmét,és ez a tudat belső békével tölt el.
Máskülönben sok prófécia van leirva a Biblia lapjain,amelyek beteljesedtek már,amelyek beteljesedőben vannak,vagy amelyek majd a jövőben fognak teljesedni.
Példáulnapjainkban teljesedik a következő:Pál II.levele Timoteuszhoz,3.fejezet 1-5ig terjedő versek.Talán meglepődsz majd az olvasottakon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!