Szerintetek minden meg van írva? Vagy véletlenszerű az
egész élet?
Figyelt kérdés
A kérdés érdekes, és nem lehet eldönteni se, nem választ, hanem véleményeket várok:) mert ebbe nem lehet megeggyezni.
Nálam sokszor volt, hogy egy döntés pillanatába eltűnődtem ezen is, hogy a döntés az enyém, vagy az egész meg van írva, akármelyik "utat" is válasszam.
Én úgy hiszem mindannyian feladattal születünk le. Az, hogy milyen feladatot kapunk az élettől az adott. Az, hogy hogy oldjuk meg, megoldjuk-e egyálatlán és mit tanulunk belőle, már rajtunk múlik
2010. máj. 3. 09:43
2/17 anonim válasza:
A véletlen lehet benne a szerencse vagy szerencsétlenség faktor, ami tényleg nem rajtunk múlik. Ez tényleg képes egy ember életét döntően egyik vagy a teljesen ellenkező irányba elvinni.
Hogy meg van-e írva...Amin nem lehet változtatni, igen, azt így is mondhatnánk...:)
2010. máj. 3. 10:05
3/17 anonim válasza:
Szerintem semmi sem történik véletlenül mindennek oka van.Olyan tökéletesen ki van találva ez a világ,hogy szerintem ez nem lehet a véletlen műve.Állítólag vannak olyan dolgok amiken nem lehet változtatni úgymond karmikus dolgok de van olyan amin tudsz formálni alakítani és van választásod mikor melyik irányban menj tovább.Annyi apró dolog van a világban amit ha megnézel csodálatos mint pl. a születés fogantatás.Úgy ki van találva,hogy az biztosan nem a véletlen műve.Azonkívül szerintem mindig mindennek oka van csak nem mindig sikerül megfejteni az okot.Szerintem minden embernek van egy életfeladata azért születik le erre a földre az sem mindegy,hogy mikor és milyen szülőkhöz állítólag a szüleinket is mi választjuk meg amikor leszületünk mert ők azok az emberek akikkel leginkább be tudjuk teljesíteni az életfeladatunkat.Ez az én véleményem.Tényleg érdekes a kérdésed.
2010. máj. 3. 11:02
4/17 anonim válasza:
Hogy milyen családba születsz például aztsem te választod meg, de ha gazdag családba születsz akkor igen, megvan írva, hogy gazdag is leszel!
2010. máj. 3. 11:16
5/17 anonim válasza:
Szerintem is magad választasz meg bizonyos dolgokat, állítólag a körülötted élő emberek nagy részét, akik számodra fontosak pl.: barátok és a családtagok. A karma rendszernek viszont pont az a lényege, hogy a lélek fejlődjön, tisztuljon, magasabb szintre jusson. Amit valami feladat, cél elérése segítségével válthatsz valóra. Ezért úgy gondolom, hogy valamiféle befolyásod van az életedre, lehetőséged a jó, vagy rossz döntés meghozására.
Bár attól még az is lehet, hogy az is meg van "írva", hogy mikor hozod meg azt a bizonyos döntést, vagy minden lehetséges "út" és azok között lavírozhatsz.
Egy biztos, az életben döntéseket kell hoznunk.
2010. máj. 3. 12:30
6/17 anonim válasza:
nincsenek véletlenek,csak az emberek éretlenek!Ez van!
2010. máj. 3. 13:30
7/17 anonim válasza:
semmi nem véletlenszerű.
2010. máj. 3. 14:07
8/17 anonim válasza:
szerintem mindennek van oka...
ezeken még annyira nem gondolkodtam, de a karmában 100%-ban hiszek
2010. máj. 3. 17:10
9/17 anonim válasza:
az van amúgy megírva,hogy mi lesz ha ezt mi lesz ha azt az utat választod,mint egy nagy fa,ki tudja melyik ágára lyukadsz ki..és meddig ér az ág.. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!