Bob Marley a néger jézus?
Figyelt kérdés
Nektek nem fordult meg a fejetekben, hogy Jézus Krisztus, visszatért Bob Marley-ben? Tanított az emberségre, szórakoztatott zenéivel, elkápráztatta az embereket.2016. nov. 23. 17:53
1/5 anonim válasza:
Bob Marley verte a feleségét, fiatalkorában bandatag volt és jó barátja volt Omar Bongonak, egy véreskezű diktátornak. Szóval kétlem :D
2/5 anonim válasza:
Erre a kérdésedre a Ladánybene 27 már válaszolt. "Rasta Far I feketék jézusa..."
Rasta Far I alatt a vallásuk I. Hailé Selassiét, etiópia egykori hercegét érti.
Ha érdekel a rasztafarianizmus olvass utána.
3/5 A kérdező kommentje:
Én a rasztafariztmussal tisztában, vagyok, ez csak egy kérdés volt :)
2016. nov. 23. 20:24
4/5 anonim válasza:
Nem tudhattam, elnézést az okoskodás ért! Akkor hogy a kérdésedre válaszoljak, nem tudom. Úgy gondolom hogy jézus olyan volt mint buddha, nem hinném hogy ők visszatérnek a létforgatagba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!