Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogy hívták azt a néger nőt...

Hogy hívták azt a néger nőt aki a múlt héten Alexander "mestermágussal" jósolt az asztroTV-ben? Mindig azt mondta, hogy "Acsebo acsebo bo bo" :D

Figyelt kérdés

2015. ápr. 3. 21:05
 1/8 anonim válasza:
Azt hittem az egy bábú!
2015. ápr. 3. 21:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Szeretném a nevét, hogy megbizonyosodjak róla, hogy nem csak a 8. kerületből szalajtották. :D
2015. ápr. 3. 21:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Azt a nőt Mariskának hívják fekete a bőre, de fehér a szíve... Akarom mondani vajból van a szíve, de semmiképpen se fehérmájú, ahogy sokan állítják. Marisnak fel nyílt a harmadik szeme közvetlenül a honaja alatt. A "Acsebo acsebo bo bo" annyit jelent magyarul, hogy "hívjátok a kilencvenes számot szeretnék egy kis borravalót!", de ezt úgy képzeld el, hogy kiabálva mondja holt nyelven.
2015. ápr. 3. 21:19
 4/8 A kérdező kommentje:

:D:D:D

Az volt a kedvenc részem amikor kérdezte tőle Alexander MESTERMÁGUS, hogy árulja már el, hogy mi a titka annak, hogy Afrikában olyan szerencsések és gazdagok. Mondta rendesen a nő, hogy acsebó bó bó, és utána mondta, hogy elszórta az afrikai szerencsét Magyarországon, hogy itt is ilyen legyen.

2015. ápr. 3. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"elszórta az afrikai szerencsét Magyarországon, hogy itt is ilyen legyen."

Áh, ez megmagyarázza miért találtam egy gyémántbányát az alföldön.

2015. ápr. 3. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Áhá, szóval afrikában gazdag és szerencsés emberek élnek, na mostmár direkt se fogom adom egy százalékával támogatni az afrikai éhezőket, és még nekünk kell az adójukat fizetni. Még a tévében direkt sovány model alkatú anorexiás embereket és gyerekeket mutatnak közbe meg úszkálnak a pénzben, engem többet nem néznek palimadárnak. Mestermágus kolléga pedig egy nagy csaló, én megvettem a könyvét azzal szoktam wcézni xD
2015. ápr. 3. 22:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy acse törzs tagi asszony, azért mondja, hogy acsebo acsebo bo bo, szóval hogy az acse törböl származik. :P
2015. ápr. 7. 02:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem azt kántálta, hogy "placebo", csak tájszólással.
2015. ápr. 7. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!