Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van olyan, hogy 1 milliárdszor...

Sorsod Borsod kérdése:

Van olyan, hogy 1 milliárdszoros pénzenergia? Vagy az már nagyon sok?

Figyelt kérdés

2015. febr. 11. 22:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Nem, nincs. A maximlis pénzenergia maximum 600.000-szeres, de ezt is csak 3 főpap és 2 sámán tudja előidézni minden 666. év márciusában.
2015. febr. 11. 22:20
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Pénzenergia önmagában sem létezik, csak mint fogalom egy bizonyos TV műsorban. Ha a valóság talaján állva vizsgálódunk, akkor a nulla az milliárdszor is nulla. Ha viszont az ezo/asztro show felfogásában kérded, akkor bármekkora számot mondhatsz, nem fog kevésbé létezni a többinél.
2015. febr. 11. 22:22
 3/15 viktorvarga ***** válasza:
61%
hude nagy verébvagyte:)
2015. febr. 11. 22:33
 4/15 Ozmium42 ***** válasza:
84%
Semennyiszeres pénzenergia nincs.
2015. febr. 11. 22:50
 5/15 anonim ***** válasza:
35%

Miért ne létezne pénzenergia?

[link] ITT A BIZONYÍTÉK HÁT LE VAN ÍRVA!!!! TUDATLANOK!!!!!!

2015. febr. 11. 23:14
 6/15 anonim ***** válasza:
57%

Hát persze, mert ami le van írva, az úgy is van :D

Legalább ezt ne írtad volna, te...

2015. febr. 12. 00:19
 7/15 anonim ***** válasza:
68%
Ennyire hülye vagy hogy nem érzed az iróniát? Annak is gratulálok aki lepontozott.
2015. febr. 12. 00:29
 8/15 anonim ***** válasza:
Majd megmondom, ha nyertem a lottón. :-)
2015. febr. 12. 00:39
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ha nem a sült galambot várod, hanem tudsz ügyesen zsonglőrködni a pénzzel, tudásoddal, munkával, igazából a pénz tényleg elkezd áramlani, csak nem olyan varázslatos módon. Nekem pl. már ismerték el a munkámat bónusszal, de ahhoz le kellett tenni valamit az asztalra, bizonyítani, teljesíteni kellett, és nem mágusokkal kellett varázsolni. De van egy kolléganőm, aki állandóan nyafog, ha valamit nem akar, akkor nyűgös, hisztizik, lassú, őt nem is jutalmazták még, és nemrég vettek el tőle egy fontosabb feladatot, és kapott helyette egy egyszerűbbet, de azzal se volt megelégedve.

Szóval ha nem misztikusan gondolunk rá, vannak bevált, működő dolgok, és sokat számít a hozzáállás. Én így tekintem.

2015. febr. 12. 00:45
 10/15 Tom Benko ***** válasza:
23%
Kezdjük ott, hogy energia sincs...
2015. febr. 12. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!