Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehetseges hogy en az elozo...

Lehetseges hogy en az elozo eletemben mar voltam szerelmes?

Figyelt kérdés
meg ebben az eletemben sose volt baratnom es nem voltam meg szerelmes se, megis tudom milyen erzes szerelmesnek lenni at tudom erezni mintha mar megtortent volna regen, tudom milyen erzes lehet hiaba mondjak masok hogy te nem tudhatod. nem tudom hogy lehetne ezt megfogalmazni mintha mar ateltem volna ezt regen. letezik hogy elozo eletemben boldogan eltem egy növel???

2016. nov. 12. 15:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
természetesen politika mellett sok más dolog is fontos,de az ezotériát kiváltkép népbutításnak tartom,ellentétben pl a természettudományal.Az felsorolt témakörökkel nincs probléma,mert legalább valós dolgokról van ott szó.Ám lehet,hogy bennem van a hiba és csak morcos vagyok,mert a Jupiter rossz hatással van a bioritmusomra.Nemrég olvastam a horoszkópomban,hogy nagyon leoltanak majd az interneten.Lehet,hogy az előző életemben gyilkos voltam és most kapom csak a büntetést?
2016. nov. 13. 22:30
 12/17 A kérdező kommentje:
még mindig nem vilagos ha nepbutitasnak tartod az ezoteriat akkor mi a francot keresel itt?? minek valaszolsz az itt feltett kerdesekre?? elmondanam hogy a kutya se kivancsi rad.
2016. nov. 14. 10:17
 13/17 anonim ***** válasza:
49%
mégis hol írjak az ezoval kapcsolatban ha nem az ezotémakörben?
2016. nov. 14. 18:04
 14/17 A kérdező kommentje:
ez fogyatekos, de miert nezed ezt a kategoriat meg minek irsz ide ha nem hiszel ezekben a dolgokban? hulye.
2016. nov. 14. 20:27
 15/17 anonim ***** válasza:
szerintem már megválaszoltam ezt a kérdésedet,válaszodban kérlek mondj le megint hülyének és fogyatékosnak,hátha ezúttal értelmes lesz
2016. nov. 15. 23:29
 16/17 anonim ***** válasza:
de megadom neked a kiábrándító választ a kérdésedre:nem,nem az előző életetből sejtheted(!),h milyen szerelmesnek lenni,onnan gondolhatod(!) h milyen szerelmesnek lenni,hogy kornyezetetben,a filmekben,mesekben,zenekben,kulturaban stb. 24/7 talalkozhatsz veluk es mivel ember vagy at tudod erezni a szerelemes ember erzeseit es motivaltsagait.
2016. nov. 16. 02:45
 17/17 anonim ***** válasza:
...kérdező! ne áljj le vitatkozni soha egyetlen egy trollal sem, mert elszívja az energiád! lépj át rajta ennyi!!!
2016. nov. 18. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!