Választás vagy sors? Szabad akarat vagy előre megírt dolgok?
Figyelt kérdés
Kicsit beleástam magam ebbe a témába és arra jutottam, hogy nincs szabad akaratunk ha mélyre ásunk. Szeretném még több szemszögből megvizsgálni, ezért kérdezem, hogy ti hogy látjátok a dolgot? Aki úgy látja, hogy mi döntünk, jó lenne ha egy konkrét példát is hozna arra, hogy mi volt az, amit ő döntött, hogy legyen úgy! Köszönöm!2016. nov. 7. 16:19
31/57 anonim válasza:
Húúú kérdező!!!Idegölő vagy basszus. :D
32/57 anonim válasza:
Hát igen, az egyén könnyen ideges tud lenni attól, amit nem ért, de uralni akar.
33/57 anonim válasza:
26.Hsz vagyok.
Azért,mert úgy döntöttem szabadon.
34/57 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Valami csak arra késztetett, hogy inkább kóruspróbára menj! Mi késztetett arra?
Mi az a "degölő"? Ezt még sosem hallottam! :)
2016. nov. 10. 07:10
35/57 anonim válasza:
Mert szeretek énekelni,és a társaság is igen jó.
36/57 anonim válasza:
Nyitsd ki a szemed!
Kiss Vikyyyy nevű felhasználó válasza:
"...Idegölő vagy basszus...."
37/57 anonim válasza:
kedves Kérdező!Minek a hatására olvastad félre amit Írtam?Szabad akaratból vagy előre megvolt Írva?
38/57 A kérdező kommentje:
Miért szeretsz énekelni? Miért jó az a társaság?
Telefonról olvastam, valószínűleg azért! A sors, egyértelműen! Miért is akarnék bármit félreolvasni? Látod, nem akartam félreolvasni, mégis az lett. Én döntöttem?
2016. nov. 10. 20:42
39/57 anonim válasza:
Aki arról dönt,hogy figyel,az nem olvassa félre.
40/57 anonim válasza:
Kérdés:
"Miért szeretsz énekelni? Miért jó az a társaság?"
Csak.
Mert azzá tettük tisztán szabadakaratból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!