Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hol vannak a lelkek a leszület...

Hol vannak a lelkek a leszületés előtt?

Figyelt kérdés
Mennyi van belőlük? Hogyan születnek?

2016. okt. 31. 22:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Víz felett lebegnek.

Háromszázan.

Nem születnek, mert apiori.

2016. nov. 1. 12:46
 12/18 anonim ***** válasza:

Mit csinálnak?

Vannak.

2016. nov. 1. 12:47
 13/18 anonim ***** válasza:
6%

Red Vixen, a legnagyobb baromságokat te írod mindig. ;)

A valóság az, hogy olyan nincs, hogy lélek. :OOOOOOOOO Miiiiii?!!!?? :OOOOOOOO Bezony, polgárok, ez van. Van egy tested és egy tudatod, ami létrejött anyu és apu által. Ha meghalsz, akkor kalap-kabát, ennyi volt. Zord, ugye, nem szép? Na, hát mivel senki nem akar megszűnni létezni, ezért talált ki az ember Istenes meséket, szellemvilágot. És jól működik, mindenki nyugodt, mert beeteti magát, hogy a halál után van valami megajó. Nincs semmi, de akkor már mindegy lesz neki, nem fog ezen stresszelni, mert nem tud mivel. :)

Rengeteget foglalkoztam a témával, estig tudnám sorolni a tényeket, úgyhogy nem tévedek. Vagy elfogadjátok ezt, vagy hisztek, ami szép dolog, csak nem a valóság.

2016. nov. 1. 14:19
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
sehol. ez az egesz egy nagy hulyeseg. az emberek olyan hulyesegeket ki tudnak talalni hogy mar sirok eskuszom sirok. semmi logika nincs am se ezekben a tundermesekben. fogadjatok mar el luzerek hogy meghaltok es vegetek van ennyi volt nem fogtok tobbe letezni
2016. nov. 1. 17:46
 15/18 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
#13 #14 akkor mi a valosag? amit leirtal? mert abban nincs logika...
2016. nov. 1. 19:09
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
tobb a logika még abban is amit en irtam, mint a hulye tundermesedben mar bocs. most komolyan ennyire nem birjatok elfogadni hogy titeket is nyakoncsip a halal?? felnott emberek vtok konyorgom ennyire fogyatekos nem lehetsz😂😂😂
2016. nov. 1. 19:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Töltsd le és olvasd el Dr. Michael Newton :Lelkünk útjai I-IV című könyvét! Minden kérdésedre benne van a válasz. Az író egy ÉKÉ-s regressziós hipnózissal foglalkozó pszichológus. 96'-ban írta a könyvet, addigra 7000 tanúja volt felvett hanganyaggal, hogy mi van odaát. És mind ugyanazt mondja.
2016. nov. 5. 07:16
 18/18 anonim válasza:
Ez csak egy teória,mert én rengeteget olvasok ilyen témában,de ezek szerint ha meghalsz,visszatérsz a szellemvilágba.Kielemzed a mostani életed,aztán ha kipihented magad,és úgy érzed itt az idő,újra születsz.Ez a könnyebb része.Mivel minden fejlődésben van,és minden anyag energia,így hosszú fejlődés során,(mindig visszatérve a szellemvilágba)fizikai átalakuláson megy át.Magyarán mondva a "teljesen új" lelkek még csak most érték el azt a fejlődést,hogy emberré inkarnálódjanak.Nagy vonalakban ennyi.De mint mondtam ezt könyvekben olvastam.
2016. nov. 8. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!