Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi az a "zavarodott lelkek...

Mi az a "zavarodott lelkek birodalma"?

Figyelt kérdés
Halalkozeli elmenyt atelt emberek egy resze mesel errol, de nem talaltam semmi konkrerat.
2016. febr. 17. 18:49
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Latom ilyen rendszeres kommentelok vagytok, akik kulonos kenyszert ereznek arra, hogy minden kerdeshez odairjanak valami "rendkivul frappanasat". Vegulis ez a hobbi sem rossz, de azert remelem tobbre is viszitek majd.
2016. febr. 17. 19:44
 2/19 A kérdező kommentje:
Masreszrol olyan szerencses helyzetben vagytok, -meg ha nem is tudtatok eddig errol- hogy nem muszaj am minden esetben semmit ero valaszokkal pocsekolni a draga idotoket. Nincs gond azzal, ha nem tudsz valamire valaszolni. :) Attol meg az elet szep am.. :) Persze tudom, itt konnyebb arc nelkul tenni mindezt, hiszen igy nem kell felelosseget sem vallalnotok magatokert. Probaljatok kibegyszer azt, hogy csak arra valadzoltok, amire tudtok is! :) Van ilyen?
2016. febr. 17. 19:50
 3/19 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki tud valaszolni? Sajnos mar ide is betortek a troll tinik.
2016. febr. 17. 20:08
 4/19 PicúrHógolyó ***** válasza:
15%
Én nem tudom mi az -eddig nem is hallottam róla-, de ha van ilyen, kíváncsi vagyok, mi az. :)
2016. febr. 17. 21:19
 5/19 Legoman ***** válasza:
59%

Szerintem ezzel azt akarja a fogalom magyarázni, hogy vannak lelkek, akik nem tudják, hogy meghaltak, és azt hiszik, hogy ugyanolyan élő emberek, mint bárki más.

Viszont a fogalom nem jól foglalja össze (ez esetben) a jelentését.

2016. febr. 17. 21:25
 6/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolso. Bongeszgettem egy darabig es talaltam egy egesz jo cikket. Hosszu, ugy ha csak konkretan ez a resze erdekel, akkor ugy a ketharmadaig lapozz le. Itt a link:
2016. febr. 17. 21:26
 7/19 A kérdező kommentje:

[link]

Illetve most mar utolso elotti. :D

De persze ga az utolsot is erdekli, mindenki megnezheti a cikket. Meg a buta troll tinik is, legakabb olvastok egy kicsit! :)

2016. febr. 17. 21:27
 8/19 anonim ***** válasza:
64%
Nem csak zavarodott lelkek, hanem zavarodott emberek is vannak köztünk. Nincs ember fia, aki visszajött a halálból. Halálközeli állapot van, de biológiailag még életben van a beteg, másképp nem lehetne rajta segíteni. Halálból nincs visszatérés, lélek sincs. Bevett ezoterikus szokás és mellébeszélés azzal vagdalózni, hogy a "halálból tért vissza" szöveggel menőzni, legalábbis gyengeelméjű barátaink gyakran szó szerint veszik ezt a mondatot. A paranormal.hu egy hülyeség.
2016. febr. 17. 22:08
 9/19 A kérdező kommentje:
Nezd halal faxa... az a te dolgod, hogy miben hiszel. Nen veletlen ebbe a csopottba irtam, nem pedig a tudomanyokhoz, vagy mashova. Nem vagy te ahhoz senki, hogy ala is tudjad tamasztani az ervedet. Senki jem tudhatja biztosan. Mindenesetre sok-sok ezer eves multtal rendelkezik a halal utani let kerdese. A mai vilagban tobben hisznek, mint amennyien nem. Ha te nem, elfogadom, nem ram tarozik. Ugyanakkor, ha valoban szeretnel kisse tajekozottabb lenni, olvass utana azert nehany dolognak. Figyelmedbe ajanlanam a kvantum-fizikat. Neves tudosok allitjak, miutan rajottek a kvantum-fizika altal arra, hogy lenyegeben minden egy anyagbol all ossze es azoknakbis a nagyresze csupan ures ter, hogy a vilag mozgatorugoja nem leget mas, csak egy nalunk femyevekkel intelligensebb "szellem", vagy nevezhetjuk barminek. Pl.: Isten, Allah stb. A kvantum-fizikaban epp az a csodas, hogy a tudomanyt es a spiritualitast fonja egybe. Ahelyett, hogy hobbikent a kelletlen kenyszervalaszolast uzod, olvass! Bar.. igazabol barmi mast csinalsz, szinte biztos, hogy hasznosabb lesz.
2016. febr. 17. 22:29
 10/19 anonim ***** válasza:
29%

Eh, elkéstem ezt a trollcunamit már nem lehet überelni! Csak annyit szeretnék írni, hogy zseniális volt, szeretlek benneteket troll testvéreim! :D

Egyébként meg hagyjátok békén a kedves kérdezőt, mellőzi a tudomány kategóriát, tehát értelmes választ nem vár. Ráadásul már azt is magáévá tette hogy a tudomány - már megint :D - igazolta az ezoterikus hülyeségeket, a legújabb divat szerint most épp a kvantumfizikával. XD

2016. febr. 17. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!