Ha egy állatnak olyan betegsége van, hogy nem tudnak rajta már segíteni, akkor el szabad altattatni?
Ha nincs neki tovább, akkor szerintem is felesleges szenvedtetni. Én is voltam ilyen helyzetben házikedvenccel, és alig vártam, hogy vége legyen, elsősorban azért, mert nem akartam, hogy szenvedjen.
Azt gondolom, szenvedésen segíteni minden kötődés nélkül is szabad, és elsősorban a szenvedő érdekeit kell figyelembe venni (nem a gazdáét, például).
Nem szivesen beszélek róla, csak a kedvedért teszem.
Német juhász kutyánk nagy bajban volt. Már nem tudott pisilni. Állatorvos mondta: Egy görcsoldó, talán segít rajta, de egyáltalán nem biztos.Sajnos az nem segített. Magamat már elöre avval nyugtattam, én nem fogok sírni, mert tudtam az altatás köv. s aztán mikor láttam hogy húgom meg a lánya sírnak, nálam is etörött a mécses
Akinek nincs állata,annak nagyon kevés az együttérzése és az róluk ismerete.
Istenem gátold meg az állatok bántóit, vagy büntesd meg azokat érdemük szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!