Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A rák oka ezoterikus alapú (a...

A rák oka ezoterikus alapú (a jó emberek betegsége a rák)?

Figyelt kérdés

Zoltánkvantumfizikus kérdése :

Gyakran felvetül annak kérdése, az aura (testünket körülvevő energiamező létezésének ismeretének) nyomán, hogy a fizikai betegségek lelki eredetűek !?

Ugyan a rák fizikai testben levő betegség, melyet a káros szabadgyökök tevékenysége okoz, deakármennyire is egészségesen étkezünk a szabadgyökök romboló hatását nem tudjuk kivédeni, mégsem kap mindenki rákot. Valószínű lelki eredetű oka lehet a betegségnek.

A Harvard c Rochesteri egyetem közös tanulmányának eredménye megdöbbentő lelki párhuzamot fedezett fel ! A kutatást ismertető cikk a Journal of Psychosomatic Research című szaklapban jelent meg, meéy arról ismertet, miszerint a ki nem mondott valamint le nem vezetett érzelmi feszültségek idővel rákot eredményezhetnek !

"A ki nem mondott, le nem vezetett érzelmi feszültségek nem csupán rossz közérzethez vezethetnek, de idővel belső szervi elváltozásokat is eredményezhetnek. A Harvard Egyetem Közegészségügyi Kara és a Rochesteri Egyetem közös tanulmánya arra az eredményre jutott, hogy az idő előtti elhalálozás – az összes halálokot tekintve – 35%-kal nagyobb valószínűséggel fordul elő azoknál az embereknél, akik nem képesek felszínre hozni érzéseiket, és „fedőt tesznek” a külvilág által bennük generált belső feszültségekre. Amikor a rákos megbetegedéseket vették górcső alá a kutatók, akkor az érzelmi feszültség és a betegség közötti összefüggés 70%-os volt. A szívbetegségek esetében 47%-os volt ez a kapcsolat."

Ismerettségemben szintén azt tapasztaltam, hogy azoknak volt rákjuk, akik sokat lenyeltek az életben és ezt szó nélkül tették. Lehetséges, hogy minden fizikai probléma lelki eredetű ? A rák a jó emberek betegsége?

Olvasnivaló [link] - [link] akit érdekel eredetiben [link] - [link]

végül minden fizikai betegség az asztrális aura gyenge energetikai mezejének következménye? Hiszen, ahol elfojott érzelmek vannak, ott az adott csakra gyenge, az energia áramlása lelassúl, gyengül a mező és sebezhetőek lesznek az adott csakrához tartozó szervek, ennek következtében megjelenneka betegségek ?

2014. aug. 15. 20:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Aha. És azt el tudod magyarázni, hogy miért vannak pár hónapos daganatos beteg gyerekek? Náluk a stressz, vagy a szabad gyökök tették be az ajtót?
2014. aug. 15. 21:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem
2014. aug. 15. 21:13
 3/12 anonim ***** válasza:
30%

Ismertem olyan embereket, akik bizony nem voltak jó természetűek és azonmód kimondták, amire gondoltak, cifra magyar nyelven, mégis rákban haltak meg.

Az asztrális elmélet azonban igaz lehet.Valószínű, hogy a megbetegedés asztrális szinten kezdődik.

Álmunkban átlátunk az asztrális dimnezióba.Sokszor előfordult, hogy valamelyik ismerősömet betegnek láttam álmomban, aztán évekkel később az álomban megjelent betegség valóban mutatkozott nála!

2014. aug. 15. 21:20
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

nincs ezoterikus alapú betegség.

betegségek csak pszichés, mentális illetve fizikai alapon alakulhatnak ki.

2014. aug. 15. 22:23
 5/12 anonim ***** válasza:

"a ki nem mondott valamint le nem vezetett érzelmi feszültségek idővel rákot eredményezhetnek ! "

-a ki nem sütött töltések!

"smerettségemben szintén azt tapasztaltam, hogy azoknak volt rákjuk, akik sokat lenyeltek az életben és ezt szó nélkül tették. "

-kb. azt lehet mondani, hogy megérdemlik a sorsukat. Igaznak kell lenni, nem igazodónak! (színlelőnek)

Az emberek a külső kondicionálás hatására azonosultak egy teljesen hamis értékrenddel.. ettől megbetegszenek.

...

"végül minden fizikai betegség az asztrális aura gyenge energetikai mezejének következménye? Hiszen, ahol elfojott érzelmek vannak, ott az adott csakra gyenge, az energia áramlása lelassúl, gyengül a mező és sebezhetőek lesznek az adott csakrához tartozó szervek, ennek következtében megjelenneka betegségek ?"

-A hatalom, oldalán a vallással hozza létre - generációk óta - ezeket a gyenge egyedeket. Az erős, életképes egyedek a hamis értékrendeket (pl. kereszténység) soha át nem veszik.. mivel tudják, hogy ezek hazugságalapú és -elvű, hamis értékrendek.

2014. aug. 15. 23:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Már látom, ahogy a betegséget okozó részecskék szerveződnek egy másik asztrális síkon és onnan csakrákon keresztül eljutnak az auránkig.
2014. aug. 16. 07:28
 7/12 A kérdező kommentje:

"-a ki nem sütött töltések! "

Ez nagyon jó meglátás Súr ! Ugyanis a ki nem sütött tőltések estén, olyan lesz az agy mint a kisütetlen kondenzátor, azaz tartja magában a feszültséget és ez tartósan megbetegítheti az embert!!

2014. okt. 2. 17:31
 8/12 Ozmium42 ***** válasza:

Üdv!

A rákot a DNS károsodása okozza, se több, se kevesebb.

2014. okt. 2. 19:39
 9/12 anonim ***** válasza:

1. valaszolo altal feltett kerdesek irant erdeklödöknek: a lelek örök, azaz van reinkarnacio, elözö elet, es ok-okozati összefüggesek, bövebben Michael Newton Lelkünk utjai könyvek. Ilyen eseteknel a szülönek ad feladatot aki hozzajuk született, tehat mar születese elött ezt tervezte. De lehet, h kesöbbi halaleset mögött is allhat születes elött vallalt feladatkent...

Sztem van egy kis felreertes: az aura a szervek vedelmezö retege lenne? Ezt igy nem tudom... Sztem nem feltetlenül az energiamezö gyenge pontjai okoznak betegseget, hiszen a felgyülemlett energia is megbetegithet (pl. kövek kepzödese), hanem az energia nem megfelelö ritmusu ataramlasa rajtunk. A kisebb betegsegek jelek, es ha a figyelmeztetesnel nem valtoztatunk, egyre komolyabb betegsegek következhetnek. Utolso kerdeseidre: sztem a test, lelek, szellem összefügg, es elöbb a lathatatlan reszben kezdödik a valtozas (az auralatok erzekelik is), ha ott tartos, csak legutoljara kezdödik a testben, elöbb kisebb baj formajaban, majd egyre komolyabbra fordulhat, es persze mindvegig ott a lehetöseg az okokat keresni es visszacsinalni mindent. (A gyogyszerek ugye csak a tüneteket kezelik, nyomjak el, a lelki okokat kell rendbe tenni.)

"A rák a jó emberek betegsége?" kerdesed feltetelezi, h az emberek attol jok, ha senkinek sem artva mindent eltürnek, lenyelnek, büntetik sajat magukat. Ez az evszazados belenk sulykolt vallasi gyökerekböl eredö felfogas. Szerethet masokat az, aki magat nem szereti? A spiritualis

felfogas viszont keresi az elet ertelmet, miert vagyunk itt...stb, es felveti, h vallalt feladataink vannak. (Nemcsak az lehet feladat, h a masikat tisztelni megtanulni, ill. ha igen, akkor egy mindenkinek megfelelö egyensulyt kell megvalositani, de akinek ez a feladat, ök sztem amugysem hajlanak nyelni es magukat hatterbe szoritani). Rengeteg könyv foglalkozik a betegsegek lelki eredetevel, pl. Kurt Tepperwein, ezekben megtalalhatod a felmerülö kerdeseidre a valaszt.

2014. okt. 2. 23:43
 10/12 anonim ***** válasza:

Az aura "fekete lyuk"-án keresztül a rákot okozó "valamik" bejutnak a testbe, majd véletlenszerüen megcélozván valamelyik testrészt, ott túlzott, irányítatlan sejtburjánzást okoznak.

.

" érzelmi feszültség és a betegség közötti összefüggés..."

Ez mindaddig bal-bla, míg meg nincs határozva, hogy a rákosok éerzelmi feszültségéről van-é szó (pláne, amikor megtudja, hogy életéből pár hönap, vagy pár év van hátra...), vagy pedig hosszú évekig figyelték a kiválasztott egyének érzelmi feszültségét és vizsgálták: rákosak lesznek-e!

.

Tény: a tinta-foltot a szőnyegből tejjel el lehet távolítani.

Kérdés: ugyanabból a szőnyegből e tejfolt eltávolításának lehetősége adott-e tintával?

2014. okt. 3. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!