Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Honnan tudom hogy újjászülette...

Honnan tudom hogy újjászülettem? Mi lehettem előző életemben?

Figyelt kérdés

2016. júl. 31. 16:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az emberek közül van néhány olyan ember (gyerek), aki vissza tudja idézni az előző életét, bár mindezt csak 5 éves koráig maximum. Amúgy erre kérdésedre talán a legegyszerűbb válasz az, hogy az ember nem tudja, mivel egy mirigy az agyban (most meg nem mondom mi a neve) blokkolva van, és ez felel azért, hogy halál után is megmaradjanak az emlékeink. Ennél már csak az a furcsább, hogy az állatoknak nincs blokkolva, ezért nem viseli meg őket a halál. Szinte csak átsuhannak egyik testből a másikba. És itt jön a kérdés... Az embereknek miért van blokkolva?!? Természetesen alakult ki, vagy valaki/valami mesterségesen blokkolta. Jelenleg ez az amit kutatnak a genetikusok.
2016. aug. 8. 23:08
 12/12 anonim ***** válasza:

MateHorvath, szerintem a tobozmirigyre gondolsz, amit egyesek a harmadik szemmel is azonosítanak. Hogy mennyire nem viseli meg az állatokat a halál, arról tudnék mesélni, mikor szegény cicám ötször tért vissza a halálból, életéért küzdve és nem adva fel a harcot, minden alkalommal nagy adag vizet hányva. És mégsem adta fel! Miért? mert a macskaféléknél van egy sajátos reanimációs rendszer, ami az utolsó pillanatig próbálja a szervezetet újraindítani. Alig tudnak meghalni - és láthatóan csupa izom testükkel, erős, rugalmas felépítésükkel eszükben sincs szép nyugodtan eltávozni. Aki látott elmenni, vagy épp ellenkezőleg: "feltámadni" egyet, az pontosan tudja, miért mondják, hogy a macskáknak 9 élete van. Leáll a légzés, leáll a szív. Fél perc...egy perc Szünet, majd egy idegrándulás végigfut a teljes testen, mint a defibrillátornál és újraindul minden. Pont mint a resetgomb egy lefagyott számítógépen.

Nem egyszer, nem is kétszer. Ez a ciklus addig folytatódik, míg a szervezetben lévő energiatartalékok elfogynak, vagy míg az állat felébred és biztonságos helyre tudja vonszolni magát, hogy elkezdődhessen regenerációja. Ugyan ezért szalad tovább az elütött fácán az úton, s minél távolabbra igyekszik jutni a helyszíntől, a túlélési ösztön vezérelten. Ezért szalad el még a fejétől megfosztott pulyka is kopasztáskor.

Más állatoknál (pl. kutya, egér, hörcsög, stb. ) is megfigyeltem hasonló, de korántsem ilyen intenzív életerőt. Az ember viszont pl. a macskákhoz képest sehol sincs. Megjegyzem, a Nagy Francia Forradalom guiotinje óta azt is tudjuk, hogy a pulykához képest sem, mivel egy lefejezett szerencsétlen ember sem szaladt még el a vesztőhelyről... Ennek a tobozmirigyhez vélhetően nem sok köze van, a genetikáéhoz annál több: így lett megtervezve az élővilág valamiért.

Szóval az állatok semmivel sem ragaszkodnak kevésbé életükhöz mint mi, emberek. Sok tévhit kering az állatokról, de ezt a laza ki-be lélekvasutazást még nem hallottam...

2016. aug. 9. 02:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!