Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha meghalok kérhetem, hogy...

Ha meghalok kérhetem, hogy nőként szülessek újra?

Figyelt kérdés
Hetero vagyok, de nagyon szeretnék a következő életemben nő lenni! :D
2016. júl. 27. 15:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%

Én homo vagyok, de én is nő akarok majd lenni.

Kérjük együtt? És akkor egymás mellé születnének és BFF-ek lennénk egymásnak. <3

2016. júl. 27. 15:48
 2/12 anonim ***** válasza:

Kérheted, csak nem biztos, hogy bejön. Ha létezik reinkarnáció, akkor se hinném, hogy ilyen módon befolyásolható lenne

De sok sikert kívánok! ;)

2016. júl. 27. 15:50
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi :) szerintem se befolyásolható, csak eljátszottam a gondolattal, hogy milyen jó lenne... :D
2016. júl. 27. 17:18
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is szívesen lennék legközelebb nő, hogy megtapasztaljam mégis milyen a másik nem tagjaként élni. Egyetlen "aprócska" probléma van: következő életemben arra se fogok emlékezni, hogy éltem egyáltalán ezelőtt, így az összehasonlítása alapom is teljesen elveszik xD
2016. júl. 27. 18:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
...igen! te választod meg, hogy hogyan, és milyen neműnek szeretn él újra születni, de előtte még nagyon sok mindenen keresztül kell menni a léleknek, és te fogsz dönteni, nem helyetted, és nem mások, és nem fog befolyásolni senki, segítők lesznek melletted!!! ha érdekel a kérdés,m akkor írj privit, és megtudhatod, hogy hol találod meg a válaszokat a kérdésekre, mert itt a válaszok 99%-ban trollok,
2016. júl. 27. 19:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell kérned, hisz te döntöd el, hogy melyik életedben mit akarsz megtapasztalni és azt hogyan.
2016. júl. 27. 20:34
 7/12 anonim ***** válasza:
22%
Gondolod, hogy a reinkarnáció a Magasabbrendű TV-jének valóságsója, netán kivánságműsora?
2016. júl. 27. 21:52
 8/12 A kérdező kommentje:
Utolsó figyelj a helyesírásodra!!! :D
2016. júl. 27. 22:12
 9/12 anonim ***** válasza:
46%

"Egyetlen "aprócska" probléma van: következő életemben arra se fogok emlékezni, ... így az összehasonlítása alapom is teljesen elveszik xD"

Ezért akár az is lehet hogy a mostani nemed azért az ami, mert előző életedben ki akartad próbálni milyen a másik nem tagjaként élni.

"és nem fog befolyásolni senki, segítők lesznek melletted!!!"

Csak én érzem az ebben feszülő ellentétet? XD

"ha érdekel a kérdés,m akkor írj privit, és megtudhatod, hogy hol találod meg a válaszokat a kérdésekre, mert itt a válaszok 99%-ban trollok,"

Best troll ever!

2016. júl. 27. 23:05
 10/12 A kérdező kommentje:

"Ezért akár az is lehet hogy a mostani nemed azért az ami, mert előző életedben ki akartad próbálni milyen a másik nem tagjaként élni. "

Ebben lehet, hogy van valami.

2016. júl. 27. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!