Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért találtam rá, ha nincs...

Miért találtam rá, ha nincs szüksége rám?

Figyelt kérdés

Felismertem valakit egy korábbi életemből. Már akkor éreztem, hogy ez fontos lehet, és az az érzés, hogy dolgom lehet vele, hogy szükségem volt rá, sorsszerű és szükségszerű volt, hogy rátaláljak, már 9 hónapja nem múlik. Úgy érzem fel kellene keresnem, legalább látni őt... hogy biztos legyek.

De a jelenlegi életében semmi, azaz semmi nyoma, hogy ne lenne jól meg nélkülem. Boldog, sikeres, amire csak vágyhat az ember... Egyszerűen nem látom, hogy helyem lenne az életében, bármilyen formában.

A múltjában vannak utalások, jelek, hogy szüksége volt valakire, várt valakire... Sokáig. Akkor én még nem álltam készen erre, rá (és bár ugyan úgy érzem, nem biztos, hogy rám várt), most pedig valaki betölti azt a helyet.

És nem mintha unalmas lenne az életem nélküle... Igazából jól hangzik elsőre, de jó dolgomban a fene se akarna annyi bonyodalmat, amennyi vele járna, felforgatnánk egymás életét. Ha nem érezném sorsszerűnek, hogy rátaláltam, ha el tudnám felejteni, hát megtenném. De pár napnál, egy hétnél tovább nem tudok megfeledkezni róla. Rengeteg éjszaka tartott ébren.

2016. jún. 27. 22:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Miért érzem azt hogy ez egy sima szexuális vonzalom egy nős, boldog, sikeres férfi iránt, aminek a létjogosultságának az ezotériával akarsz érvényt szerezni, hogy megnyugtasd a lelkiismeretedet, ami a társadalmilag elfogadott erkölcsi normák szerint vészjelez?

Összegezve szerintem várd meg a következő életeteket, mert úgy tűnik ebben új küldetést és új lelkitársat tálalt magának. De a következő életében még lehet hogy szüksége lesz rád. Szerintem te is készülj fel arra, hogy majd ott megfelelő társ lehess és ne késs el.

2016. júl. 11. 05:34
 12/16 A kérdező kommentje:

Azután házasodott meg, hogy rátaláltam. De ez azt hiszem lényegtelen, hisz már kapcsolatban volt (2 hónapra rá volt azt hiszem az eljegyzés vagy akkor jelentették be, nem tudom). Van abban valami, amit mondasz. El is akartam felejteni az egészet. De... mégsem hagyott nyugodni a dolog. Azt valahogy háttérbe tudtam szorítani, hogy tetszik, de azt nem, hogy vonz (nem (csak) szexuálisan. nem tudom hogyan írhatnám le. mintha mágnes lenne, én pedig egy vasdarab a hatósugara határán). Tudom, hogy ismertem, hogy kik voltunk egymásnak, mi a történetünk. Nagyjából. Mikor kiírtam a kérdést, ennek fényében szemléltem a dolgot. De azóta rájöttem, a múltat csak elfogadni, megérteni lehet. Az az út kezdete volt. Most más van. Mások vagyunk, máshol tartunk. Ki tudja hová tartunk. A mostban kell értelmet keresnem ennek a furcsa eseménynek, ennek a furcsa ? nem tudom... jelenségnek?? És nem segít, hogy feleslegesnek érzem magam. Úgy értem az ő oldaláról nézve (de ezt ő nyilván jobban tudja, tudná).

Most ugrok egy kicsit. Tudom, talán elkéstem. De ez nem az én hibám. Két évtized van köztünk. Nem tudom a leszületésem ideje lehet-e az én hibám. Akkor születtem (ismét) a világra, mikor nagyon nagy szüksége lett volna rám. De akárhonnan nézzük, így csak elkéshettem, hamarabb egyszerűen nem álltam rá készen, hogy szembesüljek ezzel az egésszel. Vele. Oké, ez hülyén hangzik. Csak most. Mikor felnőttem. Mikorra elérkeztem oda, hogy mindezt képes vagyok megérteni, és akkor, mikor már én is érzem a hiányát. A másik nő szerepéről fogalmam sincs. Ha őszintén szeretik egymást, nem akarom elszeretni tőle, és nem is tudnám, csak hülyét csinálnék magamból és\vagy szégyenbe hoznám magam. És ha tudnám is, emiatt boldogtalan lennék. És azt hiszem ő, ők is. :/ Hogy "egyenértékű" velem, véglegesen vagy ideiglenesen helyettesít engem vagy valami egészen mást jelent számára. Egyszerűen nincs köze hozzám, akkor is (jelen) lenne-e ha én hamarabb érkezem és tudatosodik bennem ez az egész. Ez most talány. De bocsássatok meg és ő is bocsásson meg amiért nem tudom az ő szempontjából nézni ezt az egészet. A nőt nem ismerem. A szimpla együttérzésnél többre képtelen vagyok. Csak a saját szemszögemből tudok erre az egészre tekinteni. Lehet a férfi életében ő bárki, ő nekem most két dolog: mellékszereplő és rejtély. Elnézést mégegyszer... Nem szívtelenségből mondom ezeket. :(

Úgy érzem, bármennyit agyalok is, csak ha találkoznánk kaphatnék válaszokat. Hogy ha látnánk egymást, jó esetben akár beszélhetnénk is. Hátha az adná, hogyan tovább. Hogy kik lehetünk most egymásnak. Szerelem, barát, ellenség, tanító... Vagy csak most jött el hosszú idő után az elengedés ideje. Vagy ez csak egy olyan "elfuserált" élet ahol tudok róla, de mégis valamiért, ki tudja miért nélküle kell leélnem, de később találkozunk még. Első lépésként a szemébe kell nézzek. Muszáj. Aztán lehet itt vége is, nem történik semmi. Vagy épp elindul valami. Ezt nem tudom. Csak azt, hogy látnom és látnia kell. Ennyi bizonyos. Érzem, hogy meg fog történni. És kicsit félek.

Az biztos, hogy ismertem, hogy ősrégi és hosszú a mi történetünk, de rettegek, a kusza érzéseim miatt, hogy csak bebeszélem magamnak, hogy valahol valakinek, valaminek, terve van velünk, nevezzük Istennek és sorsnak vagy akárminek. Akkor a legkönnyebb és egyben legnehezebb hinni, mikor az embernek szüksége volna rá az élet kusza labirintusában, hogy a dolgoknak legyen értelme. Oka, célja... Nem látom a célt. De muszáj hinni, hogy van. Csak azt tudom, hogy most valamiért távolabb kerültünk egymástól. Rég nem találkoztunk, és térbeli (~1000km), kultúrális, generációs stb. távolság van köztünk. Másrészről viszont egy kis (khm. ~évszázadokra gondoljatok) kihagyás után újra ráakadtam. Újra elérhető (még ha nehezen is) közelségben van. És emlékszem. Nem hiszem, hogy mindig tudtam volna, már sok életből ismerem, egyszerűen csak tudtam, éreztem, hogy ő különleges. Lehet ez egyszerű véletlen?? Ezen merengek most. Míg nem adódik az alkalom, biztosan fogok is még.

2016. júl. 19. 03:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Egy igazi őstehetség vagy.😆😅😃
2016. júl. 22. 23:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Két dolgot tehetsz

1. Odamész hozzá, és vállalod annak minden aspektusát ami történhet. A visszautasítást, értetlenséget, vagy a kölcsönös vonzalom összes velejáróját, őrlődést, nagy eséllyel boldogtalanságot, kisebb de létező eséllyel boldogságot.

2. Elengeded, elfelejted. Az időz mindenre gyógyír. Soksok idő, de gyógyír.

Szerintem te pontosan tudod mit kell tenned. Hallgass arra a belső hangra.

2016. júl. 23. 01:20
 15/16 A kérdező kommentje:
13 mire gondolsz??
2016. júl. 23. 01:32
 16/16 A kérdező kommentje:
14 már tudom, és köszönöm. Nem tudom így helyes-e, de úgy érzem látnom kell bármi áron, akkor is, ha semmi nem történik, vagy elutasít. Bármi lesz is.
2016. júl. 23. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!