Találtam egy gyűrűt és felhúztam az ujjamra. Lehet baj belőle?
Figyelt kérdés
A minap vettem egy cipőt, és valószinűleg véletlen eshetett a dobozába egy gyűrű. Ilyen ortodox egyházi gyűrű valami orosz felirattal. Felhúztam az ujjamra, de aztán le is huztam, mert eszembe jutott, hogy nem szabad. Tényleg? Lehet valami bajom? Átok? vagy betegség? Hallottam olyat, hogy aki elhagyja a gyűrűjét, az elhagyja a betegséget, vagy bűnét. De aki megtalálja, arra száll át? Igaz ez?2016. máj. 1. 09:41
2/7 anonim válasza:
Mindegy, hogy 2 másodpercre vagy 2 hónapra húztad fel a talált gyűrűt, a hatásmechanizmus elindult. Az, hogy oroszok bajszát húzgálod, csak hab a tortán. Érdemes átállnod a gyorsan romló élelmiszerekre, szóval konzervet, tartóstejet már nem spájzolj be.
4/7 anonim válasza:
Micsoda szerencséd van.Add be zaciba.
5/7 anonim válasza:
Lehet.
A törvény szerint a jegyzőnek kell leadni a talált tárgyat, ellenkező esetben lopásnak minősül.
No, már ezt tudván lelkiismeret-furdalásod lesz tolvajlás miatt.
6/7 anonim válasza:
Nem feltétlen. ha valami átokkal kapcsolatos gondolat befészkeli magát emiatt a tudatalattidba, képes az agyad előtérbe helyezni a mindennapos stresszt, balszerencsésen elsült dolgokat, háttérbe helyezi az élet apró örömeit, és ettől bárki úgy érezheti, hogy rontás van rajta. Viszont ez a közöny képes befolyásolni az egészségi állapotot is, úgyhogy szerintem ne törődj vele.
7/7 anonim válasza:
Attol h feovetted es utana levetted semmi bajod nem lesz:-)Add el vagy tedd zaciba, a lenyeg h szabadulj meg tole mielobb es NE vidd be a lakasodba, ne hurcold magaddal, es ne pusztitsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!